MENU
Sfeervol adventsconcert CHE Kamerkoor met orkest in de Beatrixkerk

Sfeervol adventsconcert CHE Kamerkoor met orkest in de Beatrixkerk

29 nov

Op zaterdag 14 december geeft het CHE Kamerkoor haar jaarlijkse adventsconcert in de Beatrixkerk in Ede. Dit jaar staat de uitvoering in het teken van ‘Hymns of hope’, hoopvolle liederen in de donkere dagen voor kerst.

Op het programma staan verschillende lofliederen rondom de geboorte van Christus. Van het engelenkoor bij de herders, tot de wijzen uit het oosten met hun geschenken. En zou Maria niet, net als alle moeders door de eeuwen heen, haar baby'tje in slaap gezongen hebben? Naast prachtige koorstukken en lieflijke slaapliedjes is er uiteraard ook samenzang met bekende kerstliederen.

Tijdens het concert wordt het koor begeleid door een projectorkest met diverse talentvolle musici uit de regio. Het concert begint op 14 december om 20.00 in de Beatrixkerk. Gratis toegangskaarten kunnen gereserveerd worden via www.che.nl/kamerkoor. Bij de uitgang is een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Het CHE Kamerkoor staat onder leiding van dirigent Marleen van der Kolk sinds de oprichting in 2012. Het koor is verbonden aan de Christelijke Hogeschool Ede en bestaat uit (oud-)studenten en medewerkers van de hogeschool.

Zaterdag 14 december 2019 - Kerstconcert Beatrixkerk Ede
Woensdag 15 januari 2020 – Herdenking Hospice De Olijftak Ede
Zondag 8 maart 2020 - Evensong Lunteren
Donderdag 19 maart 2020 – Herdenking Hospice De Olijftak Ede
Maandag 4 mei 2020 - Herdenkingsconcert 4 mei, Oude Kerk Bennekom
Zaterdag 27 juni 2020 - Evensong Edesche Concertzaal

Datum: 29 november 2019
Auteur: CHE - Christelijke Hogeschool Ede
Foto: CHE - Christelijke Hogeschool Ede
Website: http://www.che.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: