MENU
Het verhaal van Dinesh: tien kerken in vier jaar

Het verhaal van Dinesh: tien kerken in vier jaar

22 dec

Vier jaar geleden had nog niemand in het dorp van Dinesh over Jezus gehoord. Nu, in 2019, zijn er in de bergen tien kerken met totaal ruim 100 gelovigen!

Het begon allemaal met Dinesh. Een team van Operatie Mobilisatie deelde het goede nieuws van Jezus in de bergdorpen van Zuid-AziŽ. Dinesh kwam tot geloof en vol enthousiasme vertelde hij anderen over Jezus. Zo ontstond er een kleine gemeenschap van gelovigen.

Met hulp van OM leerde Dinesh wat het is om te leven als een volgeling van Jezus. Hij kreeg onderwijs uit de Bijbel en leerde bidden en hoe hij anderen kon helpen groeien in geloof. Al gauw ontstonden in nabijgelegen dorpen groepjes gelovigen die samenkwamen. En ook daaruit kwamen weer nieuwe groepen voort die het goede nieuws verder vertelden. In vier jaar tijd ontstonden er tien kerken. Een prachtig voorbeeld van vermenigvuldiging.

In vele landen werken de teams van OM op deze manier aan de verspreiding van het Evangelie. Er ontstaan steeds weer nieuwe gemeenschappen die het goede nieuws van Jezus als een olievlek verspreiden in hun omgeving.

Draag bij en geef om het Evangelie door te geven. Bezoek de website van Operatie Mobilisatie via de link hieronder.

Datum: 22 december 2019
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: © Operatie Mobilisatie
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl/content/het-verhaal-van-dinesh

Dit artikel delen:

Meer nieuws: