MENU
Uniek festival voor Nederlandse en vluchtelingenjongeren

Uniek festival voor Nederlandse en vluchtelingenjongeren

27 dec

Gave organiseert op zaterdag 25 januari in Ede het derde Gave-festival voor jongeren. Een multicultureel feest voor Nederlandse en vluchtelingenjongeren met muziek, spel, sport en lekker eten. Het unieke festival wordt georganiseerd door Connect Us (laagdrempelige lokale jongerenactiviteiten) en de Gave-kampen (multiculturele jongerenkampen).

Iedere Nederlandse en vluchtelingenjongere vanaf 15 jaar die zin heeft in een multicultureel feestje is welkom. We verwachten vijfhonderd jongeren.

Bezoekers kunnen kiezen uit bijna vijfentwintig activiteiten: van boksen tot schilderen en van beatboxen tot theater. Jongeren genieten daarna van een heerlijke multiculturele maaltijd en optredens van verschillende artiesten. Met het festival wil Gave ontmoetingen tussen vluchtelingen en Nederlanders bevorderen en ze uitnodigen voor activiteiten van Connect Us en de Gave-kampen. Het festival is het aftrapmoment voor aanmelding van de Gave-kampen.

Informatie
Wanneer Zaterdag 25 januari 2020
Waar De Schuilplaats, Otterloseweg 18a, 6718 ZM Ede
Tijd 14.00 21.30 uur
Leeftijd Voor 15 jaar en ouder
Kosten Gratis toegang, vrijwillige bijdrage via collecte
Aanmelding gave.nl/festival

Over Stichting Gave
Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Gave maakt kerken en christenen bewust van de bijbelse roeping om vluchtelingen gastvrij te ontvangen. Gave helpt christenen om vluchtelingen te zien, lief te hebben en een plek te bieden in de christelijke gemeenschap. Gave inspireert, traint en ondersteunt vrijwilligers om contacten op te bouwen met vluchtelingen en hen Gods liefde te laten zien. Meer informatie vindt

Datum: 27 december 2019
Auteur: Stichting Gave - Rien Bregmani
Foto: Stichting Gave
Website: https://www.christelijknieuws.nl/banner/267

Dit artikel delen:

Meer nieuws: