MENU
Trans World Radio: We willen niemand achterlaten

Trans World Radio: We willen niemand achterlaten

13 jan

‘We willen niemand achterlaten, iedereen moet het goede nieuws van Jezus Christus kunnen horen’, zegt Hubrecht Smits (directeur TWR Nederland & België) in zijn nieuwjaarsboodschap. Hij geeft met deze woorden aan dat er meerdere soorten media nodig zijn om alle mensen te kunnen bereiken met het Evangelie.

TWR zoekt steeds naar de beste wegen om mensen overal in de wereld aan te spreken in hun eigen taal en situatie. De media die de programma’s van TWR uitzenden zijn divers geworden. Radio is nog steeds een veelgebruikt middel, maar ook internet en audiospelers hebben een plek gekregen in het uitdragen van de boodschap. In het Midden-Oosten bijvoorbeeld is het internetgebruik hoog, daar komen de meeste reacties online binnen. Maar in Afrika bereiken we mensen goed via radio. Daarom neemt TWR dit jaar een nieuwe zendmast in gebruik, die grote delen van Nigeria kan bereiken.

Nieuw centrum Missie & Media
In 2020 gaan ook de deuren van het belevingscentrum Missie & Media in Barneveld open. Hier kunnen bezoekers op een eigentijdse, aansprekende manier zich verdiepen in het werk van TWR om zo meer betrokken te raken bij zending en media.

Ook nieuw is de huisstijl waar TWR 2020 mee ingaat. De website heeft een complete metamorfose ondergaan en ook het logo is nieuw. De naam Trans World Radio is definitief veranderd in TWR. Met deze vernieuwingen laat TWR zien dat er veel meer gebeurt naast het radiowerk. Het doel blijft echter onveranderd, zoals het logo ook laat zien. De woorden ‘bron van hoop’ verwijzen naar de Bijbel. Die bron wil TWR onverminderd bij de mensen thuisbrengen.

Online
U kunt de nieuwjaarsboodschap ook online bekijken: www.twr.nl/nieuws/nieuwjaar2020/

Over TWR
TWR laat het Evangelie van Jezus Christus wereldwijd horen via media zoals radio, internet, mobiele
telefoons en audiospelers. Overal komen de programma’s binnen: bij mensen die nog nooit van Jezus hebben gehoord, in gesloten landen en in oorlogsgebieden. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. Waar mogelijk werkt TWR samen met lokale kerken in de productie en nazorg van programma’s.

Datum: 13 januari 2020
Auteur: Trans World Radio
Foto: Trans World Radio
Website: http://www.transworldradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: