MENU
Gave viert jubileum met trainingsmiddag en uniek event

Gave viert jubileum met trainingsmiddag en uniek event

15 jan

Stichting Gave viert haar 25-jarig bestaan op zaterdag 21 maart in de Basiliek in Veenendaal. Het middagprogramma is gericht op toerusting. Het inspirerende avondprogramma ‘Now you see me’ neemt bezoekers mee in het verhaal van de vluchteling. Een unieke belevenis met o.a. muziek, dans, film en sprekers.

Iedereen die de vluchteling in Nederland een thuis wil bieden, is welkom op de trainingsmiddag. Het programma is vergelijkbaar met de jaarlijkse trainingsdag van Gave. Met Gor Khatchikyan, Gert-Jan Segers en Jan Wolsheimer als sprekers. Een programma vol ontmoeting en relevante seminars. Het biedt inspiratie en praktische ideeën.

Event ‘Now you see me’
Het inspirerende avondprogramma neemt je mee in het verhaal en de pijn van de vluchteling, maar ook in de hoop die er is als er waardevolle verbindingen ontstaan tussen christenen en vluchtelingen. Een unieke belevenis, met optredens van bekende christelijke artiesten als Gerald en Nelinda Troost en de Zandkunstenaar. Het event is een totaalbelevenis zoals Gave nog niet eerder heeft georganiseerd. Hiermee wil Gave een nieuwe generatie betrekken bij vluchtelingen.

25 jaar Gave
In 1994 is Gave opgericht om christenen te inspireren en toe te rusten in hun contact met vluchtelingen. Gave verlangt ernaar dat vluchtelingen gezien en geliefd worden. Al vijfentwintig jaar is Gave tot zegen van christenen en vluchtelingen. In 2020 kijken we Gave daarom dankbaar terug op deze tijd, maar ook met een dubbel gevoel, omdat ons werk nog steeds hard nodig blijft. Begin maart publiceren we het Gave-magazine met daarin hoopvolle verhalen vanuit de Gave-geschiedenis.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 21 maart 2020
Plaats: de Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal

Trainingsmiddag – ‘Hoopgeven(d)’
Tijd: 13.30 – 17.30 uur, met aansluitend een multiculturele maaltijd.
Kosten: 20 euro, inclusief maaltijd

Event – ‘Now you see me’
Tijd: 20.00 – 21.30 uur, met aansluitend belevenismarkt met stands, hapje en drankje.
Kosten: gratis

Aanmelden: www.gave.nl/jubileum
Heeft u vragen over ons jubileum, trainingsmiddag of event? neem dan contact op Rien Bregman (rienbregman@gave.nl/0341-460328).

Over Stichting Gave
Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen in Nederland. Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd. Gave maakt kerken en christenen bewust van de bijbelse roeping om ‘de vreemdeling’ gastvrij te ontvangen. Gave inspireert, traint en ondersteunt vrijwilligers om contacten op te bouwen met vluchtelingen en hen Gods liefde te laten zien. Kijk voor meer informatie op www.gave.nl.

Datum: 15 januari 2020
Auteur: Gave - Rien Bregman
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: https://www.christelijknieuws.nl/banner/267

Dit artikel delen:

Meer nieuws: