MENU
HVC-potgrondactie: Bijbels voor vervolgde christenen

HVC-potgrondactie: Bijbels voor vervolgde christenen

25 feb

Stelt u zich eens voor dat u naar de gevangenis moet, omdat de regering ontdekt dat u een Bijbel in uw bezit hebt. Steeds meer christenen wereldwijd lopen dit risico. Op steeds meer plaatsen in deze wereld wordt de Bijbel een verboden Boek.

Steeds vaker wordt de verspreiding van Gods Woord aan banden gelegd en krijgen evangelisten het moeilijker. In sommige landen staat op het bezit van de Bijbel een gevangenisstraf of zelfs de doodstraf. Desondanks neemt de vraag naar Bijbels sterk toe! Nieuwelingen, zoals moslims en hindoes, die voor het eerst een kerk bezoeken, snakken naar de Waarheid. “Breng ons alstublieft Bijbels”, vragen evangelisten steeds weer aan HVC. “Laat ons het Woord delen, nu het nog kan!” Wilt u ons helpen om aan dit verzoek te voldoen?

U kunt heel eenvoudig helpen door potgrond te bestellen of door te doneren. Van de opbrengst worden Bijbels verspreid in India, Pakistan en Irak. Ook vinden Bijbels hun weg naar Noord-Korea en China. Daarvoor vinden we steeds weer nieuwe wegen en technieken. Laat christenen in de verdrukking niet met lege handen staan! Een eigen Bijbel is onmisbaar. Onze droom is om in 2020 dankzij de potgrondactie 5000 Bijbels weg te geven. Hoeveel Bijbels neemt u voor uw rekening?

U kunt t/m 29 februari 2020 zakken potgrond bestellen voor € 4,50 per zak (40L). De potgrond is universeel bruikbaar voor binnen en buiten.

D.V. op zaterdag 21 maart 2020 kunt u (tussen 10.00 uur en 14.00 uur) uw bestelling ophalen bij het afhaalpunt in uw buurt.

Met de opbrengst van 2 zakken potgrond geeft u een Bijbel voor vervolgde christenen. Geen potgrond nodig? U kunt alsnog Bijbels schenken.

Datum: 25 februari 2020
Auteur: HVC
Foto: HVC
Website: http://www.stichtinghvc.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: