MENU
Gert-Jan van Heugten: De schepping is zo gek nog niet

Gert-Jan van Heugten: De schepping is zo gek nog niet

24 jan

Almkerk – Op zaterdag 1 februari komt spreker en schrijver Gert-Jan van Heugten naar jongerencentrum De Pomp. Het onderwerp van deze avond is: ‘De schepping is zo gek nog niet’. Het belooft een interessante avond te worden waar het onderwerp schepping/evolutie centraal staat.

Als je de verhalen mag geloven dan lijkt er weinig ruimte te zijn voor iets als een schepping/scheppingsverhaal; want wetenschappers zijn het er toch over eens dat alle feiten richting de evolutietheorie wijzen... of is hier meer over te zeggen? Zaterdag 1 februari ben jij welkom om hier meer over te horen en te vragen!

Gert-Jan van Heugten (1985) is ingenieur in de scheikundige technologie en schrijver voor o.a. het populairwetenschappelijk tijdschrift Weet Magazine. Daarnaast is Gert-Jan voor veel jongeren bekend van zijn spreekbeurten op het jongerenterrein van Pinksterconferentie Opwekking. Gert-Jan is heel erg down to earth, letterlijk. Hij loopt namelijk het liefst op blote voeten!

Jongerencentrum De Pomp in Almkerk heeft ook dit jaar een aantal thema-avonden gepland staan over onderwerpen die maatschappelijk kritisch zijn, actueel, schurend of gewoon van waarde voor je (geloofs)leven.

De Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3A in Almkerk. De deuren gaan om 20.00u. open en de avond zelf begint om kwart over 8.

Datum: 24 januari 2020
Auteur: Mathijs Vos
Foto: Videostill - Youtube
Website: http://www.depomp.com

Dit artikel delen:

Meer nieuws: