MENU
Nieuw christelijk initiatief in Zuid Limburg: The Abbey

Nieuw christelijk initiatief in Zuid Limburg: The Abbey

13 jun

Dicht bij Maastricht ging een nieuw christelijk initiatief van start: The Abbey. The Abbey is ondergebracht in het voormalige klooster Huize Sint Gerlach. The Abbey biedt plaats aan een leefgemeenschap, Bijbelschool, samenkomsten, retraites, trainingen en conferenties.

‘De leefgemeenschap (community) van Kingdom Lifestyle neemt in The Abbey een centrale plaats in’, zegt Wouter van Twillert, een van de initiatiefnemers. ‘Er is plaats voor 56 bewoners die een kamer huren in The Abbey en dat combineren met studie, werk, een Bijbelschool of stage in The Abbey.’ De bewoners van de leefgemeenschap volgen onder de noemer “Samen Jezus’ Leven Leren Leven” een programma van thema-avonden, prayer & worship, ontmoetingsmomenten en smallgroups.

In The Abbey bevinden zich naast woonruimten diverse trainingsruimten,een centrale ontmoetingsruimte, een 24/7 gebedsruimte en de ruimte voor de Bijbelschool van Kingdom Lifestyle. Deze Bijbelschool is gebaseerd op het eerste jaar van de Bethel Bijbelschool uit Amerika. Vanaf april is het ook mogelijk om voor een retraite in The Abbey te verblijven.

In de kapel van The Abbey zullen diverse trainingen en conferenties plaatsvinden. Het programma daarvoor wordt de komende maanden opgezet. The Abbey wordt ook het thuis van de evangelische gemeente Nieuw Leven Maastricht.

Datum: 13 juni 2020
Auteur: Wouter van Twillert
Foto: The Abbey
Website: http://www.theabbey.eu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: