MENU
Remko Harms: iedereen heeft een veilige groep vrienden nodig

Remko Harms: iedereen heeft een veilige groep vrienden nodig

22 feb

'Safe Haven' concerten met Remko Harms, Forever Worship, solisten, Rineke de Wit en band. 'Wie ben ik?' Die vraag stond de afgelopen periode centraal voor zanger Remko Harms. Sinds hij stopte als lid van LA The Voices, ging hij op zoek naar zijn identiteit als persoon en zanger. Het antwoord hierop ligt in de weg naar twee gloednieuwe concerten met de titel 'Safe Haven' verscholen.

Twee avonden waarop hij samen met de geweldige solisten en zangers van Forever Worship Choir & band olv. Rineke de Wit zingend vertelt hoe hij zijn antwoord kreeg: Amazing Grace. En hoe ver je het ook schopt, hoe bekend je ook bent, iedereen heeft het nodig om een veilige groep vrienden te hebben.

Voor Remko geldt dat speciaal ook op muzikaal vlak, omdat hij dat gevoel al jaren niet meer had ervaren. Ooit als zanger begonnen bij Ronduit Gospel Choir, waaruit later Forever Worship ontstond, was hij bij de reünie met het koor aanwezig. Deze ontmoeting die in juli vorig jaar plaatsvond gaf hem gelijk zo’n fijn gevoel, want hij voelde zich veilig. “Het gaat erom dat je weet waar je het met elkaar over hebt, elkaar begrijpt. Dat er respect is vanuit alle kanten. Dat geloof ons verbindt. En natuurlijk leuk dat je elkaars verhalen kunt horen rondom wat er in de afgelopen jaren is gebeurd.” zegt hij.

Ook de zangers van Forever Worship, die veelal een eigen carrière in de zang hebben opgebouwd en het nog steeds geweldig vinden om samen op hoog niveau te zingen en God te loven, herkennen het gevoel van de ‘veilige haven’, om vrienden onder elkaar te zijn vanuit de gezamenlijke drijfveer: passie voor God. Het Safe Haven concert laat dat zien, samen zingen en elkaar ‘je moment’ gunnen. Er worden verhalen gedeeld, bekende hymns gezongen, swingende worship en mooie kwetsbare ballads gezongen.

Vrijdag 27 maart 2020 - 20.00 - Amersfoort, Boogkerk, Watersteeg 2
Vrijdag 3 april 2020 - 20.00 - Schiedam, Dorpskerk Kethel-Spaland, Noordeinde 10

Datum: 22 februari 2020
Auteur: Events4Christ
Foto: Videostill - Youtube
Website: http://www.eventsforchrist.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: