MENU
Gert-Jan van Heugten geeft lezing over ouderdom aarde

Gert-Jan van Heugten geeft lezing over ouderdom aarde

07 maa

Is de aarde vierenhalf miljard oud, zoals veel wetenschappers zeggen? Of is deze zesduizend jaar jong, zoals een andere groep wetenschappers zegt? Daarover spreekt Gert-Jan van Heugten op woensdag 18 maart in De Ontmoeting tijdens een bijeenkomst van Deventer Denkt.

De spreker gaat in op de vraag hoe verschillende wetenschappers tot hun conclusie zijn gekomen en of ze die met wetenschappelijke bevindingen kunnen ondersteunen.

Gert-Jan heeft de opleiding Scheikundige Technologie gedaan aan de TU Eindhoven en zich verdiept in allerlei andere vakgebieden, met name biologie, theologie, geologie, paleontologie en astronomie.

Deventer Denkt wil mensen zelf laten nadenken over het bestaan van God en de betrouwbaarheid van de Bijbel. De stichting wil laten zien dat geloven in God redelijk, onderbouwd en positief is.

De bijeenkomst duurt van 20:00 21:30 uur. De deur gaat open om 19:30 uur. Na afloop kun je blijven napraten. De Ontmoeting is gevestigd aan de Nieuwstraat 19-21 in Deventer. De toegang is gratis, collecte aanwezig. Aanmelden is gewenst en kan via www.deventerdenkt.nl.

Op woensdag 25 maart organiseert Deventer Denkt een 'napraatavond' naar aanleiding van deze lezing in De Ontmoeting. Deur open: 19:30 uur. Bijeenkomst duurt van 20:00 - 22:00 uur.

Datum: 7 maart 2020
Auteur: Deventer Denkt - Andre Scholten
Foto: Deventer Denkt
Website: http://www.deventerdenkt.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: