MENU
Bid en geef vandaag op Biddag

Bid en geef vandaag op Biddag

11 maa

Lokale kerken in India delen heel praktisch Jezus’ liefde uit aan de allerarmsten. Via diaconale hulpprogramma’s ondersteunen zij hun gemeenschap, toegespitst op wat daar het hardst nodig is. Maakt u vandaag, op Biddag, dit mooie liefdewerk mogelijk met uw gebed en gift?

Kansen
De Indiase kerken willen, ondersteund door Verre Naasten, het verschil maken in hun directe omgeving. Vol van Jezus’ liefde reiken zij uit naar de allerarmsten, allereerst door hen écht te zien. Een ervaring die voor veel Indiërs heel bijzonder is, in een land waar je kaste bepaalt hoeveel kansen je krijgt.

Hulpprogramma’s
Bovendien draait het in de hulpprogramma’s om levensonderhoud, voedsel, gezondheid en veiligheid. Het ene dorp krijgt training op het gebied van landbouw en veeteelt, het andere in omgaan met overstromingen. Vrouwengroepen kunnen samen sparen op een eigen bankrekening en elkaar (starters)leningen geven. Gezondheidstrainingen en hygiëne-advies dringen ziektes en babysterfte zienderogen terug!

Bid en geef!
Bidt u mee dat de Indiase kerken de levens van de allerarmsten in India mogen veranderen? Bid én geef, juist vandaag op Biddag! Deel Jezus’ liefde uit in India.

Datum: 11 maart 2020
Auteur: Verre Naasten - Klaas Harink
Foto: © Christelijknieuws
Website: http://www.verrenaasten.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: