MENU
Trans World Radio: Let op elkaar

Trans World Radio: Let op elkaar

23 maa

We moeten ook zorgzaam op elkaar letten. We moeten elkaar aanmoedigen tot liefde en tot het doen van goede dingen. (Hebreeën 10:24). Op 12 maart kwam de maatregel dat groepen van 100 mensen of meer elkaar niet meer mochten opzoeken. Massaal ontstonden er allerlei initiatieven. Er werd van alles in het leven geroepen om elkaar te kunnen helpen. En misschien is het je wel opgevallen; Vooral de kerken zochten manieren om toch samen dienst te houden. Niet fysiek maar op een andere manier. Wat is dat toch, vraag je je misschien af?

Niet alleen bleek dat wij Nederlandser enorm creatief zijn in het bedenken van snelle/goede oplossingen. Ook laat het zien dat het bij het Christendom gaat om relatie en verbinding. Juist in deze tijd waar je misschien wel in angst leeft voor wat komen gaat, is het fijn om mensen te spreken die een hoopvolle boodschap vertellen. Hoe fijn is het als je je verhaal kunt delen, hoe fijn is het als je iemand mag bemoedigen, of zelf bemoedigd mag worden.

Misschien begrijp je er niets van? Of misschien ben je juist wel tot de conclusie gekomen dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde. En dat “iets” noemen wij God. Op Hem vertrouw ik. En nee, dat betekent niet dat ik kan doen en laten wat ik wil. Nee ik moet me ook netjes aan de maatregelen houden maar ik geloof wel dat we mogen blijven vertrouwen en hopen op een goede uitkomst.

Datum: 23 maart 2020
Auteur: Trans World Radio
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.transworldradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Weglopen
26 jul

Weglopen meer