MENU
Henk Stoorvogel: schrijf je vriend of vriendin een brief

Henk Stoorvogel: schrijf je vriend of vriendin een brief

26 maa

De komende 70 dagen ziet het leven in ons land er heel anders uit dan we gewend zijn. En waarschijnlijk zal het leven ook na 1 juni nooit meer hetzelfde zijn. We worden teruggeworpen op de kern van het bestaan. Randzaken vallen weg. Veel van ons normale vermaak als sport, theater en feestjes kunnen ons nu geen afleiding bieden. Wat overblijft is de kern. Het doet me denken aan de kernspreuk van 4M: De kern ontdaan van alle versierselen.

Vriendschappen horen bij de kern van het leven. Vrienden en vriendinnen geven ons een thuis. Bij onze vrienden hoeven we ons niet anders voor te doen dan we zijn. Juist door onze kwetsbaarheden, angsten en onzekerheden te delen met vrienden kunnen die transformeren in licht en kracht. God heeft ons juist voor een tijd als deze vrienden en vriendinnen gegeven.

Daarom wil ik jullie graag bemoedigen met deze video over vriendschap. Ik hoop dat het je zal inspireren en zal helpen je vriendschappen te laten floreren. In de video vertel ik onder anderen dat de taal van vriendschap door de eeuwen heen altijd vertaald is in schrijven. Vrienden en vriendinnen schrijven elkaar. En daarom de oproep: schrijf jouw vriend/vriendin de komende week eens een echte, ouderwetse brief. Met pen en papier en een (kinder)postzegel. Vertel je vriend/vriendin wat hij/zij voor je betekent, wat je voor hem/haar voelt en wat er in je omgaat. Laten we onze vriendschappen de ruimte en aandacht geven die ze verdienen en schrijf een brief of kaart.

Veel zegen in het kijken, schrijven en onderhouden van je vriendschappen!

Henk Stoorvogel

Datum: 26 maart 2020
Auteur: Henk Stoorvogel - 4M
Foto: Videostill - Youtube
Website: https://de4emusketier.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: