MENU
Operatie Mobilisatie wil juist nu het hoopvolle Evangelie delen

Operatie Mobilisatie wil juist nu het hoopvolle Evangelie delen

01 apr

Als wereldwijde missionaire organisatie, werkzaam in 115 landen, worden we volop geconfronteerd met de gevolgen van de Corona crisis. Dat geldt ook voor Operatie Mobilisatie in Nederland.

Net als andere bedrijven en organisaties, volgen ook wij strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Daarnaast heeft OM internationaal een crisisteam samengesteld, zijn alle niet-essentiële reizen voor het werk van OM tot nader order niet toegestaan en is er voor 26 maart een Internationale Dag van Gebed afgekondigd.

Iedereen in Nederland heeft te maken met de corona-maatregelen. U dus ook. Als OM in Nederland voelen we ons met u verbonden. We delen het verlangen om miljoenen mensen te bereiken met het hoopvolle Evangelie. Samen zijn we een ‘community of Jesus followers’. En in een community zorgen we voor elkaar. Daarom vragen we of er misschien iets is dat we voor u kunnen doen in deze bijzondere tijd. Misschien kunnen wij u niet zelf helpen, maar kennen wij mensen in onze achterban die dat graag willen doen. Laat ons weten wat we kunnen betekenen.

Vanuit Nederland zijn we in contact met de Nederlandse werkers in het buitenland. Zij zijn op dit moment in goede gezondheid. We volgen de ontwikkelingen nauwlettend en doen alles wat we kunnen om onze mensen te ondersteunen.

We willen u vragen te bidden voor mensen die door deze pandemie angstig zijn en geen hoop en vrede hebben omdat ze Jezus niet kennen. Wat kunnen we voor hen betekenen?

We mogen in dit alles onthouden dat we een God dienen die altijd alles in zijn hand heeft. We blijven op Hem vertrouwen. De missie om het goede nieuws van Jezus te delen is het meer dan waard om ons voor te blijven inzetten, ook als de omstandigheden moeilijk zijn.

Datum: 1 april 2020
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen - tekening
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: