MENU
Nieuwe datum voor christelijke trouwevent vanwege coronavirus

Nieuwe datum voor christelijke trouwevent vanwege coronavirus

30 maa

GORINCHEM – Het christelijke event Trouwidee dat gepland stond op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 22 en 23 oktober 2020. De maatregel die de Nederlandse overheid sinds 23 maart j.l. oplegt met betrekking tot het coronavirus betekent dat alle evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast.

“Uiteraard volgen wij de maatregelen vanuit de overheid en dat betekent dat Trouwidee van april naar oktober verschuift. Dit doen wij met pijn in ons hart, omdat wij weten hoe iedereen naar deze editie heeft toegeleefd. Maar het is niet verantwoord om de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus te negeren. Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden, waarbij de gezondheid van onze deelnemers, partners, bezoekers en medewerkers altijd voorop staat”, zegt organisator Manita Philipsen.

Het zou de eerste editie van Trouwidee worden onder de vlag van eventorganisator Easyfairs (onder meer bekend van Familiedagen) in Evenementenhal Gorinchem. Philipsen: “We hebben er samen met alle betrokkenen enorm naar uitgekeken. Iedereen heeft bergen met werk verzet en wij zijn hen veel dank verschuldigd, maar helaas moeten we noodgedwongen Trouwidee opschuiven. Ondanks dat de huidige situatie buiten onze macht valt, hopen we op het begrip van onze bezoekers en exposanten. We nemen op korte termijn contact op met alle betrokkenen.”

Philipsen: “Verder hebben we alles-op-alles gezet om een nieuwe datum voor Trouwidee te vinden, waarbij we gekozen hebben voor 22 en 23 oktober 2020. Hierdoor vindt Trouwidee gelijktijdig plaats met Familiedagen, het dagje uit voor de gereformeerde gezindte. Trouwidee krijgt haar eigen ruimte op Next Level – de vernieuwde bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem. Hierdoor behoudt zowel Trouwidee als Familiedagen haar eigen uitstraling en bezoekers.”

Trouwidee is op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober 2020 te bezoeken van 15.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie: www.trouwidee.nl.

Datum: 30 maart 2020
Auteur: Patrick Drenthen
Foto: Trouwidee
Website: http://www.trouwidee.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: