MENU
Gratis online daten voor christelijke singles op bijstandsniveau

Gratis online daten voor christelijke singles op bijstandsniveau

16 apr

Singles die vanwege de coronacrisis het contact met vrienden en familie missen, slaan massaal aan het online daten. Maar niet iedereen kan een volwaardig lidmaatschap op een goede datingsite betalen. Daarom maakt datingsite SamenChristen het lidmaatschap tijdelijk gratis voor singles op bijstandsniveau.

“Christelijke singles zitten alleen thuis in quarantaine, en missen het contact met vrienden en familie”, signaleert SamenChristen-founder Chris Algra. “Kerken moesten hun deuren sluiten. Dat hebben ze heel goed opgepakt met livestreaming, maar het sociale component ontbreekt. Koffiedrinken na de dienst zit er niet meer in. Geen wonder dus dat wij de ledenaantallen van SamenChristen de afgelopen weken sterk hebben zien toenemen.”

Juist in deze tijd van social distancing is SamenChristen www.samenchristen.nl méér dan een datingsite, ziet Algra. “Vanaf het begin wilden we een volwaardige community voor christelijke singles zijn. Een plek om elkaar te bemoedigen, om samen te bidden, en samen de bijbel te openen. Zo hebben we een wekelijks gebedsuur in onze chatbox.”

Maar singles met een minimaal inkomen kunnen vaak geen volwaardig lidmaatschap op een goede datingsite betalen. “Veel flexwerkers, zzp’ers en uitzendkrachten zitten plotseling zonder inkomen. Deze singles worden dubbel geraakt door de crisis, en dreigen geďsoleerd te raken. Dat geldt ook voor de vele singles op bijstandsniveau.

We willen ze graag helpen, als ze zich deze maand bij ons melden. Dan ontvangen ze een gratis kwartaalabonnement op SamenChristen. Dit geldt voor alle christelijke singles die, al dan niet vanwege corona, op bijstandsniveau zitten. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan de strijd tegen dat andere virus; het eenzaamheidsvirus.”

Datum: 16 april 2020
Auteur: SamenChristen
Foto: SamenChristen
Website: http://www.samenchristen.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: