MENU
Weet Magazine brengt special uit over Israel

Weet Magazine brengt special uit over Israel

04 mei

Christenen voor IsraŽl en Weet Magazine hebben samen een unieke IsraŽlspecial uitgebracht ter gelegenheid van de tentoonstelling ĎRedders in Noodí in het IsraŽlcentrum in Nijkerk.

Christenen voor IsraŽl bestaat dit jaar 40 jaar, en viert dat onder andere met een uitgebreide tentoonstelling, getiteld ĎRedders in noodí, waar gezinnen meer kunnen leren over Nederlanders die tijdens de Tweede Wereldoorlog het leven van Joden hebben gered. De IsraŽlspecial, die in samenwerking met het christelijke populairwetenschappelijke tijdschrift Weet Magazine is gemaakt, wordt als prijs uitgedeeld aan jongeren die de speurtocht voltooien die bij de tentoonstelling is uitgezet.

ďWe zochten naar een leuk en leerzaam cadeau voor de bezoekers van de tentoonstelling, en kwamen al gauw bij Weet Magazine uit,Ē aldus Frank van Oordt, Hoofd Educatie bij Christenen voor IsraŽl, ďIn 2014 brachten we ook al eens een Weet-special uit over IsraŽl, en de mensen reageerden daar heel positief op. Daarom besloten we om het dit jaar ook weer te doen.Ē

ďWij zijn blij met de hernieuwde samenwerking met Christenen voor IsraŽl. Weet Magazine is er voor lezers die geÔnteresseerd zijn in wetenschap, techniek en geschiedenis, en dat alles vanuit Bijbels perspectief. Alleen al daarom komt IsraŽl regelmatig langs in ons blad. We hopen dat de special veel lezers bereiktĒ, aldus Frans Gunnink, uitgever van Weet Magazine.

De special is een unieke uitgave en bevat artikelen over onder andere het IsraŽlische antiraketsysteem Iron Dome, archeologische vondsten op de Tempelberg in Jeruzalem, en het Duitse antisemitisme tijdens de Tweede Wereldoorlog. De special is vanaf deze week voor Ä5,95 verkrijgbaar bij Christenen voor IsraŽl en de (christelijke) boekhandel. Zodra het kan binnen de regelgeving, gaat de tentoonstelling in het IsraŽlcentrum open. Jongeren die de tentoonstelling bezoeken, krijgen de special dan cadeau bij voltooiing van een speurtocht.

Datum: 4 mei 2020
Auteur: WEET magazine - Klaas Roos
Foto: WEET magazine
Website: http://www.weet-magazine.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: