MENU
Vier Hemelvaartsdag met een unieke 360 graden-dienst

Vier Hemelvaartsdag met een unieke 360 graden-dienst

07 mei

Laat je bemoedigen en inspireren op Hemelvaartsdag tijdens een unieke 360 graden-dienst vanuit de EmmanuŽlkerk te Zutphen! Kijk rond in de kerk terwijl de band 4Tune prachtige liederen speelt, zing mee en laat je bemoedigen vanuit het thema vertrouwen in angst. Aan het einde van de dienst is het mogelijk elkaar digitaal te ontmoeten en verder te praten!

In deze corona-periode gaat veel anders dan we gewend zijn. We werken thuis, studeren vanuit onze slaapkamer en live een kerkdienst bezoeken is er niet meer bij. We missen de samenkomsten en het contact met andere christenen. Tijdens deze online 360 graden-dienst krijgt de kijker het gevoel zelf aanwezig te zijn in de mooie EmmanuŽlkerk in Zutphen. Door het 360 graden-beeld kunnen bezoekers de hele dienst zelf bepalen waarnaar en hoe ze willen kijken.

In de vorm van een korte overdenking wordt het thema vertrouwen in angst toegelicht. In deze tijd van onzekerheid hebben we misschien wel meer dan ooit behoefte aan een bemoedigende boodschap vanuit de Bijbel. Dankzij de mooie muziek van de band 4Tune kunnen kijkers meezingen met aanbiddingsliederen en luisteren naar bekende covers. Ook is het mogelijk om tijdens de dienst gebedspunten aan te reiken!

Aansluitend is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in kleine groepen. In een digitale omgeving kun je verder praten, vragen stellen of samen bidden! Het is ook mogelijk om als kerk deel te nemen aan de 360 graden dienst.

Stichting De Haven
Deze 360 graden-dienst wordt volledig op pro deo basis georganiseerd. Tijdens de dienst wordt aandacht gevraagd voor het werk van Stichting De Haven. De Haven is er voor moeders, dochters en zussen die in de seksindustrie werken. De Haven biedt veldwerk, prostitutie maatschappelijk werk en een uitstapprogramma op maat om vrouwen uit de prostitutie te helpen. Veel van deze vrouwen zijn hard getroffen door de corona-crisis. Door de maatregelen staan ze zonder inkomen op straat en sommige vrouwen kunnen letterlijk geen eten kopen. Ze dreigen hun huis uitgezet te worden en de schulden lopen soms hard op. Met steun in gebed en financiŽn doet De Haven er alles aan om zoveel mogelijk vrouwen te helpen in deze nijpende situatie.

Praktisch
Datum: Hemelvaartsdag, 21 mei 2020
Programma: Sing-in 9:45 uur
Start dienst 10:00 uur
Thema: Vertrouwen in angst!
Doel: Bemoediging en inspiratie
Vanuit: EmmanuŽlkerk Zutphen

Datum: 7 mei 2020
Auteur: De Haven - Anneloes Meijer
Foto: Band4Tune
Website: http://www.stichtingdehaven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: