MENU
HVC: Tweeduizend gezinnen kregen een maandpakket met voedsel

HVC: Tweeduizend gezinnen kregen een maandpakket met voedsel

09 mei

Sinds HVC eind maart de voedselhulpactie startte, hebben al 2195 families een voedselpakket ontvangen! Een pakket geeft een gezin ongeveer een maand te eten. Dankzij uw hulp maken we een levensbelangrijk verschil voor duizenden mensen tijdens de coronacrisis!

De voedselhulpactie richt zich op christenen in landen waar christenvervolging aan de orde van de dag is. Veel van deze christenen worden buitengesloten. En nu ze door de coronacrisis geen werk en geen inkomen hebben, worden ze door niemand geholpen.

Ze wonen vaak op de meest afgelegen plekken in de binnenlanden, waar geen ander voedselhulpprogramma hen bereikt. Via ons netwerk van lokale projectleiders bereiken de voedselpakketten plekken waar bijna niemand komt. Mensen die dachten dat ze werden vergeten, ontvingen hulp dankzij u!

De meeste voedselpakketten zijn uitgedeeld in Pakistan, India en Bangladesh. De overige pakketten zijn verdeeld onder hulpbehoevende families, zieken en ouderen in Brazilië, Gambia, Zuid-Soedan en Kenia. Helaas groeit de nood in al deze landen.

Hoe nu verder?
Terwijl Nederland stappen zet om de maatregelen te versoepelen, blijven veel van onze projectlanden in lockdown. De gevolgen zijn dramatisch. Dé vraag die onze lokale projectleiders blijvend bezighoudt is; hoe krijgen alle mensen te eten?

We zijn iedereen dankbaar die heeft gegeven voor voedselpakketten. Bent u in de gelegenheid om (nogmaals) te helpen? Iedere gift is welkom! U kunt al een voedselpakket laten uitdelen voor € 45,-
Helpt u vervolgde christenen tijdens de coronacrisis?

Bezoek de website van Stichting HVC via onderstaande websitelink.

Datum: 9 mei 2020
Auteur: Stichting HVC
Foto: Stichting HVC
Website: https://www.stichtinghvc.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: