MENU
Vrouwenbeweging Lume lanceert online test: Wat is jouw taal

Vrouwenbeweging Lume lanceert online test: Wat is jouw taal

02 jun

Deze week lanceerde vrouwenbeweging Lume de online test ‘Wat is jouw taal?’. Met deze gratis test kunnen vrouwen ontdekken welke taal van geloof delen bij hen past. Lume wil met deze test vrouwen ervan bewust maken dat je geloof delen op verschillende manieren kan en daarmee drempels wegnemen om het geloof uit te dragen.

“We merkten dat veel vrouwen een bepaald idee hebben over de manier waarop ze hun geloof moeten delen”, vertelt Hagar Prins van Lume. “Dat ze het pas goed doen als ze als zendeling naar Afrika gaan, zorgen voor weeskinderen in Thailand of evangeliseren op de hoek van de straat. Maar wat nou als dat niet jouw manier is?” Met deze test, te vinden op www.wijzijnlume.nl/jouwtaal wil Lume inspelen op die worsteling en drempels wegnemen. “Bij Lume geloven we heel erg dat God jou wil gebruiken, op een manier die bij je past, op de plek waar Hij je plaatst. Net zoals er verschillende liefdestalen zijn, geloven we dat er ook verschillende talen zijn in het delen van je geloof. Via deze test kunnen vrouwen ontdekken wat hun taal is.”

Uitgebreid
Na het invullen van de test, bestaande uit 24 stellingen, ontvangen de deelnemers een uitgebreid profiel waarin hun taal wordt beschreven, inclusief groeipunten en valkuilen. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een challenge die past bij haar taal en een overdenking over een Bijbelse vrouw die dezelfde deeltaal heeft. De test is ontwikkeld in samenwerking met schrijfster en spreekster Mira de Boer die al vanaf het begin bij Lume betrokken is.

Over Lume
Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen om vrijuit en zelfverzekerd hun geloof te delen. Lume biedt hiervoor een online community, concrete handvatten en praktische tools, zoals de Lightswitchavond en de Lightbox.

Datum: 2 juni 2020
Auteur: Lume - Hagar Prins
Foto: Lume
Website: http://www.wijzijnlume.nl/jouwtaal

Dit artikel delen:

Meer nieuws: