MENU
Complete Johannes Evangelie op een creditcard

Complete Johannes Evangelie op een creditcard

19 sep

Het complete Johannes-Evangelie staat op deze creditcard! Met behulp van de bijgeleverde loep (vergroting 8x) kun je de tekst lezen. Leuk voor kinderen om de Bijbel te onderzoeken en te ontdekken.

Deze creditcard is verkrijgbaar via de webwinkel www.erismeer.nl

Het is de droom van Henk-Jan en Elza Oudenampsen om met deze webshop het goede nieuws te verspreiden! Zelf zeggen ze hierover: Er is meer tussen hemel en aarde. Wij maken materialen die daarover vertellen; het zijn kleine wegwijzers naar God. Het is geweldig dat er enthousiaste mensen zijn die onze uitgaven gebruiken om anderen te laten weten dat God van hen houdt.

Henk-Jan: Ik geniet ervan om nieuwe materialen te bedenken en vorm te geven. Daarnaast ben ik vaak in onze omgebouwde garage te vinden, waar ik de bestellingen inpak! Bij elk pakje denk ik: daar gaan weer boodschappers van het goede nieuws het land in!

Elza: Dagelijks neem ik de telefoon aan en reageer op de mail. Met veel plezier verzorg ik de administratie van de webshop. Daarnaast denk ik met Henk-Jan mee bij de ontwerpen en vooral de teksten van onze uitgaven.

Neem eens een kijkje in de vernieuwde webwinkel: www.erismeer.nl

Datum: 19 september 2020
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: ER IS MEER
Website: http://www.erismeer.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: