MENU
Bookfish: nieuwe site voor lezers van christelijke boeken

Bookfish: nieuwe site voor lezers van christelijke boeken

08 jun

Vanaf nu kun je voor inspiratie rondom christelijke boeken terecht op Bookfish.nl. De nieuwe website geeft een overzicht van uitgaven van christelijke uitgeverijen en boeken met een christelijk thema. Ook kun je hier als lezer andere lezers volgen, blijf je op de hoogte van nieuwe boeken van je favoriete auteur en krijg je persoonlijke aanbevelingen.

Bookfish is een nieuwe community waar lezers van christelijke boeken elkaar kunnen opzoeken. De website is in het leven geroepen om het aanbod van boeken met een christelijk thema op een site te verenigen. Waar christelijke boeken op andere boekensites nogal eens ondersneeuwen, staan ze hier juist centraal en kun je gemakkelijk bladeren en zoeken naar je volgende christelijke boek om te lezen. Ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuw boek voor je bijbelkring of een boek om cadeau te geven kun je op Bookfish terecht.

Eveneens wil Bookfish je de weg wijzen naar christelijke boekhandels in Nederland. Op de website is een overzicht te vinden van vrijwel alle christelijke boekhandels die er te vinden zijn. Met behulp van een handige overzichtskaart ontdek je snel een christelijke boekhandel bij jou in de buurt.

Datum: 8 juni 2020
Website: http://www.bookfish.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: