MENU
Thuispakket voor kinderen: uren puzzelen en kleuren

Thuispakket voor kinderen: uren puzzelen en kleuren

11 okt

Advertorial - Thuis aan de slag met kinderen: kleuren, puzzelen en leren over de Bijbel. Bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Met dit pakket kunnen kinderen zich uren vermaken. Zinvol en opbouwend. Ideaal voor in deze vakantieperiode. De samenstelling van het pakket is verder uitgebreid.

Webshop ER IS MEER heeft dit thuispakket samengesteld om gezinnen te helpen. Met dit pakket kunnen kinderen zinvol bezig zijn en veel over de Bijbel leren. Puzzels en kleurplaten over het Goede Nieuws, maar ook stripverhaaltjes en puzzels.

Mooi pakket om in deze coronatijd zelf met de kinderen thuis aan de slag te gaan. Spelenderwijs leren ze veel over de Bijbel. Het pakket is ook uitermate geschikt voor clubs, zondagsscholen, kinderwerk, kerk en basisschool.

Het is mogelijk om het pakket naar een ander adres te laten sturen. Zo kunnen opa's en oma's het pakket ook makkelijk bestellen voor hun kleinkinderen, webshop ER IS MEER stuurt het pakket dan rechtstreeks naar het adres van de kleinkinderen.

Dit thuispakket bevat:
1 - Lees- kleur- en puzzelboekje: Door de Bijbel
1 - Kleurboekje: Bij de Bijbel
1 - Kleurboekje: God is...
1 - Kleurboekje: Verhalen die Jezus vertelde
1 - Kleurboekje: Woorden uit de Bijbel
1 - Puzzelboekje: Kobus en Hannes
12 - Kleurpotloden
3 - Stickers
4 - Boekenleggers
2 - Kaartjes
1 - Spiegelfolie boekenlegger
1 - Luikjeskaart met 24 bijbelweetjes
1 - Magneetkaartje

Wilt u een pakketje naar een ander adres laten sturen? Geen probleem. Zet dan bij uw bestelling het verzendadres even in het vakje 'opmerking'.

Datum: 11 oktober 2021
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Website: http://www.erismeer.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: