MENU
Christelijke film I Still Believe vanaf 25 juni in de bioscoop

Christelijke film I Still Believe vanaf 25 juni in de bioscoop

08 jul

AMERSFOORT – De ontroerende film I still believe komt naar Nederland. Vanaf 25 juni draait de film in de bioscoop. Een romantisch muziekverhaal gebaseerd op dramatische gebeurtenissen uit het leven van de gospelartiest Jeremy Camp, gespeeld door de populaire acteur KJ Apa.
De GRAMMY-genomineerde gospelartiest Jeremy Camp geniet grote bekendheid binnen de christelijk wereld. In Nederland trad hij onder andere op tijdens de EO-Jongerendag. Achter zijn succes schuilt een groot verdriet. I still believe vertelt het waargebeurde verhaal van het Jeremy en zijn eerste vrouw Melissa. Als ze nog maar kort getrouwd zijn, overlijdt Melisssa aan de gevolgen van kanker.

De film is vernoemd naar het gelijknamige lied dat Jeremy na haar overlijden schreef. Jeremy vertelt: “Ik wil de echtheid van dit verhaal delen, mijn pijn en worstelingen. Ik wil hoop bieden aan anderen die door een zware tijd heengaan.”

I still believe is de nieuwste film van Jon en Andrew Erwin. De Erwin Brothers brachten in 2018 de zeer succesvolle christelijke film I Can Only Imagine uit.

In het waargebeurde I Still Believe worden studenten Jeremy (KJ Apa) en Melissa (Britt Robertson) smoorverliefd op elkaar. Als Jeremy doorbreekt als popster lijkt het ze voor de wind te gaan, tot er bij Melissa kanker wordt geconstateerd. Samen gaan ze de moeilijke strijd aan en vinden kracht in hoop en liefde, niet alleen bij elkaar maar ook bij Jeremy’s fans. I Still Believe laat niet alleen zien hoe liefde je leven kan veranderen, maar ook hoe één leven de wereld kan veranderen.

I Still Believe is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse popster Jeremy Camp.

Datum: 8 juli 2020
Auteur: NEEMA Media
Foto: NEEMA
Website: http://www.neema.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: