MENU
Voorganger Salim Shalash in Nazareth dankt voor hulp uit Nederland

Voorganger Salim Shalash in Nazareth dankt voor hulp uit Nederland

15 jul

Pastor Salim Shalash van een Messiaanse kerk in Nazareth vindt dat we in een gecompliceerde tijd leven door covid-19. Velen klagen over dit virus. Maar God heeft voor hem en zijn kerkleden juist deuren geopend in deze crisistijd.
Salim Shalash: 'We kunnen nu veel meer mensen bereiken dan voorheen. We zijn drukker dan ooit met voedselprojecten voor zowel Joden als Arabieren. We bereiken veel meer gezinnen in deze tijd.

Mensen zijn hongerig, ook naar zingeving en levensdoelen. Velen verliezen nu hun baan. Dit is de tijd om de liefde van Yeshua te tonen. Hoe we dat doen? Door ze gewoon eten te geven en te kijken naar hoe de Heere Jezus het deed. Hij gaf de mensen te eten. Daarna gaf Hij ze onderwijs. Dus we voeden de families en zegenen hen met onderwijs uit de Bijbel.

Normaal hebben we 89 mensen in onze kerk. Nu, online. bereiken we duizenden mensen met het Woord van God. Dit is een 'oogsttijd'. Kom en zie dat goede dingen uit Nazareth komen. Deze goede dingen zullen de mensen hier zegenen.'

Als je meer wilt weten neem dan een kijkje op de website van de kerk: www.homejtk.org

Salim Shalash is verbonden met de Nederlandse organisatie CGI-Holland. Comitť Gemeentehulp IsraŽl heeft de visie en stelt zich ten doel Messiaans-Joodse gemeenten en bedieningen in IsraŽl ondersteunen met gebed en financiŽle middelen. Ze willen christenen en gemeenten in Nederland informeren over de Messiaans-Joodse gemeenten in IsraŽl en over de Joodse wortels van het christelijke geloof.

Datum: 15 juli 2020
Auteur: CGI-Holland
Foto: CGI-Holland
Website: http://www.cgi-holland.nl

Dit artikel delen: