MENU
Het Evangelie onder Nepalesen via de media

Het Evangelie onder Nepalesen via de media

15 maa

Corona bepaalt ook het straatbeeld van de steden in Noord-India en Nepal waar de Himalayan Evangelical Fellowship (HEF) actief is. Door de lock-down konden de afgelopen maanden ook de christenen niet in de kerken samenkomen. Hyssop Ministries organiseert nu namens de HEF online diensten via internet op woensdag, vrijdag en zondag.

In Dharan heeft de HEF leider van Nepal, Kuber Gurung, al enige tijd geleden een aanbod gekregen om wekelijks radio-uitzendingen te verzorgen in het kader van het goede nieuws. Dit project kost 8.000 voor een half jaar. Dit heeft nog geen doorgang kunnen vinden, omdat de Nederlandse stichting tot ondersteuning van de HEF dit bedrag niet in kas heeft.

In de afgelegen gebieden van Oost-Nepal wordt weinig hinder ervaren van de lock-down. Daar kan het werk van de HEF nog steeds doorgang vinden.

Wilt u meer over het werk van de HEF weten of bent u bereid dit werk te ondersteunen, dan kunt u contact opnemen met Stichting Steunfonds Himalayan Evangelical Fellowship via www.hefmission.com

Datum: 15 maart 2021
Auteur: Annet Burggraaf
Foto: Annet Burggraaf
Website: http://www.hefmission.com

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

14 augustus 2019 Nepal: Gods verlossing op 3000 meter hoogte

Meer nieuws: