MENU
Bemanningsleden Logos Hope bidden voor Curacao

Bemanningsleden Logos Hope bidden voor Curacao

08 aug

Terwijl Logos Hope jaarlijkse inspecties ondergaat om de zeewaardigheidscertificaten van het schip opnieuw te valideren, hebben bemanningsleden hun eerste uitstapje aan land in vier maanden kunnen meemaken.

"De grond aanraken voelde nog nooit zo goed!" zei een vrijwilliger; verheugd om van het schip te stappen voor een sociaal afstandelijke wandeling na de langdurige periode van isolatie als voorzorgsmaatregel tegen coronavirus.

Majo Mariaud (Mexico) stelde een gebedswandeling samen door de havenstad Willemstad, waarop de bemanning God om zegen en bescherming vroeg over het eiland en haar mensen. Verschillende groepen van vier liepen rond specifieke oriëntatiepunten om te bidden voor verzoeken die Majo had voorbereid.

Naast een souvenirwinkel bad een groep voor het eiland dat afhankelijk is van toerisme. Ze baden dat bedrijven zouden herstellen van de recessie veroorzaakt door de COVID-19-blokkering en dat eigenaren in deze moeilijke tijd Gods hulp zouden zoeken en vinden.

Bij de drijvende brug die twee kanten van de stad met elkaar verbindt, stopte de bemanning van Logos Hope om na te denken over degenen die de brug overstaken om naar school of werk te gaan. Ze baden dat ze mensen zouden ontmoeten die Gods liefde zouden tonen.

In de buurt van het regeringspaleis bedankten de bezoekers uit verschillende landen dat de autoriteiten van Curaçao hen hadden toegestaan ​​het eiland te betreden en te ervaren. Op een strand prees de bemanning God om de schoonheid om hen heen. Terwijl ze uitkeken naar andere schepen, vroegen ze God om de mensen aan boord gezond te houden en hen hoop en vreugde te brengen, zelfs als ze gescheiden zijn van dierbaren.

De groep die langs een kerk kwam, stopte om God te danken dat Hij aan het werk is door lokale gelovigen. De bemanning stopte onder de vlag van Curaçao om te bidden voor het land, de integriteit van degenen die in functie waren, voor het onderwijssysteem en dat het land een voorbeeld voor anderen mag zijn.

Een bemanningslid zei: "Ik ben blij dat ik iets voor dit eiland kan doen, ook al kunnen we het schip niet voor het publiek openen. Op het moment dat we bidden, is God aan het werk, dus ik heb er vertrouwen in dat Hij iets moois zal doen op Curaçao terwijl Hij onze gebeden verhoort.

Datum: 8 augustus 2020
Auteur: OM Ships International
Foto: OM Ships International
Website: http://www.om.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: