MENU
Op zoek naar verborgen verhalen met nieuw bordspel: Op naar Jeruzalem

Op zoek naar verborgen verhalen met nieuw bordspel: Op naar Jeruzalem

17 sep

Uitgeverij NEEMA Games komt in samenwerking met Christenen voor IsraŽl met het nieuwe bordspel: Op naar Jeruzalem, een spel voor het hele gezin. Het spel neemt je mee op reis door IsraŽl, het land van de Bijbel, op zoek naar verborgen verhalen. Vanaf 10 september is Op naar Jeruzalem verkrijgbaar bij alle christelijke boekhandels en webshops.

IsraŽl is voor veel christenen een geliefd land om te ontdekken en te verkennen. Het land van de Bijbel kent een rijke cultuur en een fascinerende geschiedenis. Met het spel Op naar Jeruzalem ontdek je IsraŽl op een hele nieuwe manier. Door middel van de mooie landkaart die het bord vormt, reis je binnen een uur van de Golanhoogten naar de Negev-woestijn en vele andere plekken. Het is een ideale manier voor kinderen en volwassenen om kennis te maken met IsraŽl en op zoveel mogelijk plaatsen wetenswaardigheden te verzamelen.

Henk Nennie-van Gemeren van NEEMA Games: 'De Bijbelse geschiedenis in het land IsraŽl maakt het een enorm interessante locatie waar we nog steeds veel van kunnen leren. Maar waar vond nu precies wat plaats en welke betekenis had dat daardoor? Een spel dat echt leuk is om te spelen en je kunt winnen door wetenswaardigheden te verzamelen, zonder dat bepaalde voorkennis belangrijk is.'

Christenen voor IsraŽl
Veel mensen houden van spelletjes. Dat hebben we in de afgelopen tijd ook weer gezien. Het is een fijne manier om samen bezig te zijn. Door wetenswaardigheden in IsraŽl te verzamelen, leer je niet alleen het land kennen, maar ga je al iets begrijpen van de waarde van het land.

Frank van Oordt, directeur van Christenen voor IsraŽl: ĎDe mooiste reis van je leven is de reis naar IsraŽl. Dit spel is daarop een mooie voorbereiding, maar ook mooi als terugblik. En zelfs als een reis niet in het verschiet ligt, is het een spannend spel om te spelen.í

Spelomschrijving
Elk jaar reizen miljoenen toeristen naar IsraŽl om dit veelzijdige land te verkennen. Welke verhalen liggen er verborgen en wat kunnen ze ervan terugvinden?

In Op naar Jeruzalem ben jij die toerist. Je wilt in zoveel mogelijk plaatsen wetenswaardigheden verzamelen uit de hele geschiedenis. Maar je reis is niet zonder problemen. Je kunt vertraging oplopen en dat kan je wetenswaardigheden kosten. Laat dat je niet overkomen!

Wie verzamelt de meeste kennis? En wiens wetenswaardigheden zijn het meeste waard?

OP NAAR JERUZALEM
EAN: 9789492925541
Prijs: Ä 19,99
Leeftijd: 8+
Spelers: 2-6
Speelduur: 45 minuten

Datum: 17 september 2020
Auteur: NEEMA - Christenen voor Israel
Foto: NEEMA
Website: http://www.neema.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: