MENU
Online Mars voor het Leven: 14 november

Online Mars voor het Leven: 14 november

23 sep

De Mars voor het Leven gaat door! Schreeuw om Leven heeft dit jaar gekozen voor een corona-proof evenement dat altijd doorgang kan vinden, wat er ook gebeurt op pandemisch gebied. Maar we hebben uw hulp nodig om er een succes van te maken!

Er zal vanuit Den Haag een Livestream worden uitgezonden. Dit wordt een rondetafelgesprek met sprekers als Kees van der Staaij (SGP), Don Ceder (CU), Paul Lieverse (CMF), Elise van Hoek (NPV), en een hulpverleenster van Schreeuw om Leven.
Daaromheen krijgt u interviews en andere beelden te zien van onder meer een gesprek met een huisarts die de abortuspilstopper voorschrijft en een ervaringsdeskundige die vanwege enorme spijt en berouw na haar abortus bij onze hulpverlening terechtkwam.

Maar hoe zit het dan met de Mars zelf?
Ook de Mars zelf zal worden gelopen! Niet met duizenden tegelijk, zoals u de afgelopen jaren gewend was, maar met een kleine groep van maximaal 50 mensen. Maar toch hoeft u deze niet te missen. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de mars nu wel live uitgezonden worden. We zullen tijdens de studio uitzending regelmatig schakelen naar wat er buiten gebeurt tijdens de mars. Denk daarbij vooral aan mooie beelden van de spandoek- en bordendragers en interviews met deelnemers en sprekers.

Waar is de Livestream te zien?
Op zaterdag 14 november 2020 kunt u de livestream bekijken via:
- www.marsvoorhetleven.nu
- Onze Facebook pagina
- Ons Youtube kanaal

Help ons mee!
De mensen thuis worden opgeroepen om #MarsvoorhetLeven overal te gebruiken op social media. Dat kan bijvoorbeeld door een video in te spreken met "Ik Mars voor het Leven omdat ...", of een kleurplaat voor kinderen die met de komende Leef editie meekomt en op onze website is te downloaden. Hieronder volgen alle manieren waarop u de Mars voor het Leven meer bereik kunt geven dan ooit!

Kijkt u ook? Op zaterdag 14 November 2020 vanaf 11.00 uur zit heel Pro-Life Nederland klaar om het ongeboren leven en onbedoeld zwangere vrouwen te steunen!

Datum: 23 september 2020
Auteur: Schreeuw om Leven
Foto: Schreeuw om Leven
Website: http://www.schreeuwomleven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: