MENU
Nieuwe polikliniek van De Hoop in Rotterdam

Nieuwe polikliniek van De Hoop in Rotterdam

28 sep

ROTTERDAM - Vrijdag 25 september opende wethouder Grauss de nieuwe polikliniek van De Hoop ggz in Rotterdam met het hijsen van de vlag. De nieuwe locatie bij het Alexandrium biedt De Hoop flinke groeimogelijkheid.

Op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie in Rotterdam kunnen kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar en hun ouders terecht voor hulp bij psychische problemen en verslavingsproblematiek. De polikliniek bij het Alexandrium heeft gesprekskamers en een ruime speelkamer voor speltherapie bij jonge kinderen. Ook zijn er lokalen waar oudere kinderen deeltijdbehandeling kunnen volgen. Bij zo’n traject is er voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar de mogelijkheid voor therapie en school onder één dak.

Na de openingshandeling konden genodigden de nieuwe ruimtes bekijken en in gesprek met de professionals. De opening is klein gehouden in verband met de coronamaatregelen. In het voorjaar zijn er plannen voor een openingssymposium en een open dag. De Hoop ggz is een christelijke ggz-instelling en helpt op een betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen in een liefdevolle omgeving. De zorg die geboden wordt is door christenen, voor iedereen.

Datum: 28 september 2020
Auteur: De Hoop
Foto: De Hoop
Website: http://www.dehoop.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: