MENU
GZB lanceert gebedsapp

GZB lanceert gebedsapp

30 sep

Dagelijks bidden honderden, misschien wel duizenden mensen voor het werk van de GZB. Daar is de GZB enorm dankbaar voor. Gebed verbindt ons niet alleen met God en met elkaar, maar ook met Gods wereldwijde kerk.

Jarenlang heeft de GZB een gebedskalender uitgegeven. Met daarin voor elke dag een gebedspunt voor het zendingswerk in Peru, Duitsland, Nepal, Malawi of een van de andere landen waar de GZB werkt. Met de uitbraak van de coronapandemie was het niet langer mogelijk om lang van tevoren een gebedspunt op te geven. Daarvoor veranderde de situatie per land te snel.

De GZB is er daarom toe overgegaan om de gebedspunten te delen via social media en een wekelijkse gebedsmail. Om op die manier zo dicht mogelijk bij de actualiteit aan te sluiten. In de tussentijd is er hard gewerkt aan een gebedsapp. En 1 oktober is het zo ver! De GZB heeft een eigen - gratis - app. Dagelijks wordt een gebedspunt gedeeld voor Gods wereldwijde kerk. De app is zowel in Google Playstore als de Apple Store te vinden onder de naam ‘De GZB’.

Datum: 30 september 2020
Auteur: GZB - Gerdi van Eck
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen - tekening
Website: http://www.gzb.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: