MENU
Familiedagen verplaatst naar meivakantie 2021

Familiedagen verplaatst naar meivakantie 2021

01 okt

GORINCHEM – De komende editie van Familiedagen die gepland stond in de herfstvakantie in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 4, 5 en 6 mei 2021. Het sentiment onder de deelnemers en bezoekers is in de afgelopen periode erg veranderd en de overgrote meerderheid van de deelnemers heeft aangegeven graag Familiedagen te verplaatsen naar 2021.

“We zien het als onze primaire taak om te luisteren naar onze deelnemers en bezoekers en met hen mee te denken. Daarom hebben wij op verzoek van de deelnemers en bezoekers tijdig besloten Familiedagen te verplaatsen”, zegt Nadine van Heijst namens Familiedagen.

Van Heijst: “Al vele jaren is Familiedagen een begrip voor de gereformeerde gezindte. Wij mogen ieder jaar duizenden gezinnen verwelkomen om hen een dagje uit te bieden. Maar door het veranderende sentiment en de grootte van het evenement hebben we helaas geen andere keuze om Familiedagen te verplaatsen. Ondanks dat deze situatie buiten onze macht valt, hopen we op begrip van alle betrokkenen. De vooruitzichten waren lange tijd erg positief. Tot de zomerperiode zag het er naar uit dat Familiedagen door kon gaan, hetzij in aangepaste vorm in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Deelnemers en bezoekers spraken hun vertrouwen uit. Ook voelden wij ons gesteund door de lokale overheidsinstanties en de veiligheidsregio.”

“Ondanks dat houdt het coronavirus ons nog steeds in de greep. In de afgelopen tijd en met name na de persconferentie van 28 september voelden we een veranderend sentiment vanuit onze deelnemers en bezoekers. De behoefte om Familiedagen te verplaatsen nam steeds meer toe door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als trotse organisator van Familiedagen is het onze plicht om te luisteren naar de wensen van onze doelgroep en daarom hebben we besloten om het evenement door te schuiven naar 4, 5 en 6 mei 2021. Uiteraard betreuren we dit besluit enorm, maar het is de enige juiste beslissing op dit moment”, aldus Van Heijst.

Datum: 1 oktober 2020
Auteur: Familiedagen
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen - tekening
Website: http://www.familiedagen.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: