MENU
Waarom MAF-piloten blijven vliegen naar het afgelegen Tekin

Waarom MAF-piloten blijven vliegen naar het afgelegen Tekin

08 okt

Ireck: Ze doen het omdat het MAF-bedrijf opereert onder het missiedoel. MAF is daarom bereid om hier te komen. Deze landingsbaan is gemaakt door christenen die hier als eerste kwamen met Gods woord voor ons. MAF helpt altijd de afgelegen plaatsen over de hele wereld, zoals hier bij Tekin.

Jenitta: We hebben niet erg goede toegang tot ziekenhuizen voor de levering van medicijnen en er zijn geen wegen voor vervoer over land en geen vervoer over zee om ons leven gemakkelijker te maken, dus alleen luchtvervoer kan ons leven gemakkelijker maken. Ze brengen goederen en diensten naar onze plek zodat mensen kunnen overleven. Daarom zal het vliegtuig in- en uitgaan vanwege deze dingen die ons leven echt zullen moeten verbeteren.

Jaysina: Ik denk dat ze het doen vanwege de noodoproep die wordt gemaakt door de mensen. Ze riskeren onze eenrichtingsstrook om ons diensten te verlenen, zoals het krijgen van goederen en voorgangers, en het maakt het voor ons gemakkelijk om naar andere plaatsen in onze provincie te reizen voor onderwijs. Ook al zijn we afgelegen, de piloten voldoen aan onze behoeften.

Dipo: Ze vliegen graag door de ruige bergen en valleien. Een ander ding is dat ze de prachtige bergen en het bos willen zien in onze plaats die door God is gezegend.

Ken: Ze doen het omdat de piloten geld willen laten circuleren en andere plaatsen onze groenten nodig hebben. Bovendien willen sommige van onze zakenmensen geld verdienen door het vliegtuig te charteren om hier te komen. Daarom blijven piloten dit afgelegen gebied binnenkomen. Dit biedt onze mensen goede kansen om een ​​cashflow te hebben. Anders blijven we als primitieve mensen die niets van God weten.

Datum: 8 oktober 2020
Auteur: MAF - Marleen
Foto: MAF
Website: http://www.maf.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: