MENU
Vrienden van de Liedjesbijbel

Vrienden van de Liedjesbijbel

10 nov

Vind je het belangrijk dat een kind met plezier de verhalen van de Bijbel leest en daarbij passende, eigentijdse kinderliedjes leert? Dat vormt immers een prachtige basis voor het geloofsleven van een kind? Word dan Vriend van de Liedjesbijbel.

Word Vriend van de Liedjesbijbel
Je kunt Vriend van de Liedjesbijbel worden als ouder of grootouder, als leerkracht of jeugdleider, of omdat kinderen je aan het hart gaan. Daarmee zorg je ervoor dat we ieder jaar nieuwe liedjes en verhalen kunnen uitbrengen. En daardoor ontdekken kinderen de verhalen van de Bijbel op een ontspannen en aansprekende manier. Daar hebben ze hun leven lang profijt van!

Je kunt al Vriend van de Liedjesbijbel worden met een bijdrage vanaf € 5 per maand. Wanneer je voor één jaar Vriend wordt, ontvang je ter kennismaking gratis een exemplaar van de Liedjesbijbel.

Ga snel naar de website en geef je op als Vriend. Je leest hier ook over de vele voordelen!

Als Vriend geniet je van vele voordelen, zoals:
- je krijgt korting op de CD met liedjes van de Liedjesbijbel;
- we sturen we je een aantal keer per jaar informatie over nieuwe liedjes en verhalen, weetjes, tips om te bidden, vragen en opdrachten om mee aan de slag te gaan;
- we sturen je ook leuke cadeautjes toe, zoals een (verjaardags-)kaart die je kunt opsturen naar kinderen, met de tekst van een liedje en een code met toegang tot nieuwe liedjes op de website.

Datum: 10 november 2020
Website: https://www.christelijknieuws.nl/banner/283

Dit artikel delen:

Meer nieuws: