MENU
Vanavond: Eline Bakker live vanuit perscentrum Tweede Kamer

Vanavond: Eline Bakker live vanuit perscentrum Tweede Kamer

13 nov

Kijk vrijdagavond 13 november vanaf 19:30 uur weer live mee met een avond vol aanbidding en gebed vanuit Nieuwspoort, in het gebouw van de Tweede Kamer. Dit is de plek in de Tweede Kamer waar de minister-president zijn wekelijkse persconferenties houdt.

Stichting Presence organiseert zeven vrijdagavonden lang een gebedsdienst vanuit Nieuwspoort, de plek in de Tweede Kamer waar de minister-president zijn wekelijkse persconferenties houdt. We bidden samen voor ons land, voor de regering en het parlement, voor de samenleving en voor de kerk van Nederland.

Naast prachtige liederen door Eline Bakker wordt gebeden voor ons land, door een kleine groep bidders. U kunt met hen mee (aan)bidden vanuit huis via de livestream. Abonneer je vandaag nog op het YouTube-kanaal van Presence!

De avonden zijn live en gratis te bekijken op YouTube.

We zijn dankbaar voor alle partners die deze avonden mee mogelijk maken. Ga naar www.presence.nl/ondersteunen voor een online gift. Stichting Presence is ANBI-geregistreerd.

Stichting Presence is opgericht door Wim en Gea Hoddenbagh, samen met een enthousiast team. Het doel van Presence is Gods aanwezigheid zichtbaar maken in de levens en roepingen van mensen, in de kerk en op plekken van invloed in ons land.

Billy Graham zei een aantal jaar geleden: ‘I believe that one of the next great moves of God is going to be through the believers in the workplace’. Stel je voor dat Gods aanwezigheid zichtbaar en tastbaar wordt in het dagelijkse leven – op de werkvloer, in de kerk, in huizen en gezinnen, in de politiek! Dit is waar Presence zich vol geloof en enthousiasme voor inzet.

We doen dat door te spreken in kerken en op conferenties, campagnes te organiseren in Nederland, gericht te investeren in bedieningen en organisaties en in roepingen van mensen en een klankbord te zijn voor leiders, ondernemers, politici en voorgangers.

Datum: 13 november 2020
Auteur: EventforChrist
Foto: Eline Bakker
Website: http://www.presence.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: