MENU
Family7-programma met Helene Esmeijer en Ruth Stoorvogel

Family7-programma met Helene Esmeijer en Ruth Stoorvogel

23 nov

Helene Esmeijer en Ruth Stoorvogel presenteren het vrouwenprogramma Levensecht dat onderwerpen behandelt als eenzaamheid, vergeving en balans houden in de drukte; onderwerpen die uit het leven zijn gegrepen. Helene wijst in de korte uitzendingen telkens met groot enthousiasme op haar Redder de Heere Jezus, op Zijn werk en Zijn ongekende liefde voor ons. Een bijzonder bemoedigend programma.

Generaties die van elkaar leren, met de Bijbel in de hand. Mooie, diepe gesprekken over thema’s als eenzaamheid, vergeving en balans houden in de drukte. Het nieuwe vrouwenprogramma ‘Levensecht’ wil vrouwen (én mannen) inspireren in hun wandel met God.

Presentatrice Ruth Stoorvogel: ‘Ik zou het heel mooi vinden als vrouwen na een half uur Levensecht de tv weer uitdoen en dat ze dan weer energie hebben gekregen. Als een soort oplaadmomentje. En ik hoop dat er gesprekken komen tussen vriendinnen, over de onderwerpen die we bespreken. Dat het niet alleen gaat over de uitverkoop van de HEMA, maar bijvoorbeeld ook over eenzaamheid.’

Gastspreekster Helene Esmeijer vervolgt: ‘Ik hoop dat mensen gaan zien dat het geloofsleven veel meer geïntegreerd mag zijn in ons dagelijkse leven. Het is niet alleen ’s morgens eventjes bidden en een paar verzen uit een dagboekje lezen en dan gaan we onze gang weer. Ik bedoel met geïntegreerd dat we veel meer beseffen dat we een Vader in de hemel hebben, en ook tijdens het koken dat mogen ervaren. Ik pleit ervoor dat we God meer bij ons dagelijkse leven betrekken.’

In een gezellig gesprek waarin de ontmoeting tussen generaties een grote rol speelt, bespreken Ruth Stoorvogel en Helene Esmeijer pastorale thema’s op grond van de bijbel. Als inspiratie voor vrouwen(en mannen) van alle leeftijden.

Datum: 23 november 2020
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: