MENU
Koningin Elizabeth bedankt het Leger des Heils voor hun werk tijdens de pandemie

Koningin Elizabeth bedankt het Leger des Heils voor hun werk tijdens de pandemie

11 dec

Koningin Elizabeth II, vergezeld door andere leden van de koninklijke familie, heeft vandaag het Leger des Heils bedankt voor hun werk tijdens de pandemie. De koningin werd voor de gelegenheid vergezeld door de koninklijke hoogheden de Prins van Wales en de Hertogin van Cornwall, de hertog en hertogin van Cambridge, de graaf en gravin van Wessex en de prinses Royal.

Een muziekband van het Leger des Heils speelde een selectie kerstliederen voor Hare Majesteit tijdens het evenement voor liefdadigheids- en sleutelwerkers dat werd gehouden op het terrein van Windsor Castle, net ten westen van Londen.

De leiders van het Britse gebied van het Leger des Heils en de Republiek Ierland, commissarissen Anthony en Gillian Cotterill, spraken met Hare Majesteit over het werk van de beweging om kwetsbare mensen in gemeenschappen te ondersteunen.

Het evenement werd georganiseerd als dank aan goede doelen en sleutelfiguren voor hun werk tijdens de pandemie en tijdens Kerstmis.

Commissaris Anthony Cotterill: ‘Het was een eer Hare Majesteit te ontmoeten namens het Leger des Heils en als vertegenwoordiger van alle vrijwilligersorganisaties die tijdens de pandemie zoveel ongelooflijke diensten hebben bewezen. Ik vind het enorm bemoedigend dat de steun van het Leger des Heils voor daklozen, overlevenden van mensenhandel, worstelende gezinnen en geďsoleerde ouderen gedurende dit zeer moeilijke jaar wordt erkend.

‘Vrijwilligers, officieren, leden en medewerkers van het Leger des Heils hebben sinds maart onvermoeibaar gewerkt, van het verstrekken van voedselpakketten aan hongerige gezinnen tot het helpen van daklozen om warm te blijven, tot het bieden van vitale vriendschap aan de deur voor de geďsoleerde mensen - ze zijn er hoe dan ook geweest. Het Leger des Heils heeft zich vernieuwd en aangepast om ervoor te zorgen dat onze frontlinie van ondersteuning er is voor degenen die ons nodig hebben.

Datum: 11 december 2020
Auteur: Leger des Heils - New York
Foto: Leger des Heils - New York
Website: https://www.salvationarmy.org/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: