MENU
Kerstspecial met Kees en Marlies van der Staaij

Kerstspecial met Kees en Marlies van der Staaij

24 dec

Deze week vieren we het Kerstfeest. Ook dit jaar deelt Kees van der Staaij graag zijn kerstboodschap met u. Kijk donderdag om 19.30 uur mee met de SGP-Kerstspecial en noteer ook alvast de datum van het nieuwjaarsconcert in uw agenda.

In plaats van de vrijdag-uitzending, hebben we deze week donderdagavond 24 december een 'Studio SGP Kerstspecial'.

We hopen om 19.30 uur LIVE te gaan met deze zevende uitzending. Te gast zijn Kamerlid Kees van der Staaij en zijn vrouw Marlies. In de uitzending zal Kees van der Staaij woorden geven aan hoe corona ons raakt, maar kijken we ook naar de hoopvolle boodschap van Kerst.
Daarnaast zullen we in de uitzending genieten van diverse muzikale hoogtepunten, waaronder een bijdrage van de familie Van der Staaij zelf. Ook Florian is deze week weer op pad geweest.
Kijk LIVE mee via onze website of het YouTubekanaal

Nieuwjaarsconcert | 2 januari 2021
Aan het begin van het nieuwe jaar hoopt de SGP een nieuwjaarsconcert te houden. Een muzikale avond met diverse instrumenten en zang door o.a. Marco den Toom, Gerwin van der Plaats, Willemijn Middelkoop en het Urker Mannenkwartet. Tussen de muziekstukken door een toespraak door de top-vijf kandidaten van de SGP. Zet u deze datum alvast in uw agenda?

Studio SGP gemist?
Vorige week spraken Kamerlid Chris Stoffer en horecaondernemer Joost Zekveld (Gewoon Gouds & Gouds Glas) bij Studio SGP over de lockdown. Ook belde longverpleegkundige Rick van de Waerdt (nr. 30 op de kandidatenlijst) in. Met elkaar spraken ze over de impact van de tweede lockdown en hoe deze verschilt van de eerste.
Ook sprak Stoffer deze uitzending met Hans Hoogesteger (Teamchef politie Rotterdam-Zuid) over veiligheid en defensie.

“We kunnen wel altijd klagen, maar Politie Nederland is nog niet zo slecht. Sterker nog, ik ben er eigenlijk wel een beetje trots op.”
Hans Hoogesteger

Datum: 24 december 2020
Auteur: SGP
Foto: SGP
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: