MENU
Vanavond studio SGP over christenvervolging

Vanavond studio SGP over christenvervolging

08 jan

VIDEO - Vrijdag 8 januari hoopt de SGP weer om 19.30 uur LIVE te gaan met de achtste uitzending van Studio SGP. Te gast zijn Kamerlid Kees van der Staaij, Richard Groenenboom (Woordvoerder SDOK) en Riekelt Pasterkamp (journalist). Ook hebben we een Skype-verbinding met Hanneke Schaap-Jonker (psycholoog en theoloog).
In Studio SGP wordt de politieke actualiteit besproken en gaat men in gesprek over christenvervolging. Hoe wil de SGP christenvervolging bestrijden en is dat eigenlijk wel mogelijk in coronatijd?

Het nieuwe jaar is begonnen. Zal 2021 het jaar zijn waarin Covid-19 verdwijnt? Hoelang zullen we nog in lockdown zitten? Welk maatschappelijke gevolgen zullen we ervaren? En hoe betalen we de economische schade met zijn allen? Benieuwd hoe Kees van der Staaij en onze gasten daar naar kijken?
Kijk dan van af 19.30 uur LIVE via onze website of ons YouTubekanaal mee, en mis ook Florian niet! Hij gaat op bezoek bij een gevlucht christelijk gezin uit Pakistan en hoort hun aangrijpende verhaal.

Datum: 8 januari 2021
Auteur: SGP - Studio SGP
Foto: Studio SGP
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: