MENU
Herald en Samantha maken kleding met een boodschap

Herald en Samantha maken kleding met een boodschap

13 feb

Herald en Samantha zijn actief met de webshop wellsdesign.nl. Hun werk is begonnen met een droom die Samantha kreeg. Zij kreeg de overtuiging dat God haar duidelijk maakte dat zij haar toenmalige reclamebedrijf weer moest oppakken.

Ze heeft deze gedachte eerst een tijdje laten rusten tot het moment dat ze de overtuiging kreeg dat God haar duidelijk maakte dat het nu tijd werd. Diezelfde avond werd er aangebeld door de bovenbuurman met de vraag of ze nog in de reclame zat. Die week kreeg Samantha ook de vraag of ze reclame wilde maken voor een bekende klant van haar. Dit bevestigde voor hen dat Samantha de stem van God goed had verstaan.

Herald en Samantha: 'We zijn Gods stem vol vertrouwen gaan volgen. Daarna is alles in een stroomversnelling gegaan. We zijn gestart en maakten ook een webshop met heel bijzondere kleding. We zijn trots met het resultaat.'

'Onze missie is: door middel van onze kleding over de Heere Jezus vertellen in de wereld, en we hopen dat Gods Woord via de kleding de wereld in mag gaan en er vele harten door geraakt worden. Daarnaast willen ze met de opbrengt van de webshop andere mensen ondersteunen die dat nodig hebben.

Datum: 13 februari 2021
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: Welldesign
Website: http://www.wellsdesign.nl/webwinkel

Dit artikel delen:

Meer nieuws: