MENU
EveryBody Happy-Week op Valentijnsdag

EveryBody Happy-Week op Valentijnsdag

11 feb

Onze gezondheid houdt ons bezig – meer dan ooit zelfs. Daarom organiseert Eva, het christelijke vrouwenplatform van de EO, vanaf zondag 14 februari de Eva’s EveryBody Happy-Week! Zeven dagen lang geven we extra aandacht aan lichaam en geest. Met elke dag een opdracht om jezelf uit te dagen. Van spread the love op Valentijn tot lui – ja, dat lees je goed – sporten met Arie Boomsma. Doe je mee?

Valentijnsdag, de dag waarop deze challenge begint, is de dag van post en lieve woorden. We beginnen deze EveryBody Happy-Week daarom met het schrijven van een brief uit je hart - aan jezelf of een ander. Je krijgt daarbij hulp van schrijfcoach Coby Kremer. Op een andere dag ga je aan de slag met lekkere recepten. Eten dat niet bewerkt is, maar recepten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Verderop in de week kom je helemaal tot ontspanning met een meditatiepodcast, ingesproken door coach en therapeut Marjolijn Rietveld. Ze neemt je onder andere mee naar het bos, waar je zintuigen geprikkeld worden en je God heel dichtbij en persoonlijk mag ervaren.

Natuurlijk komen we ook met elkaar in beweging. We hebben Arie Boomsma, eigenaar van sportschool Vondelgym, gevraagd om ons een work out te laten zien die we gemakkelijk vanuit huis kunnen doen. In deze speciale video laat hij zien hoe je vanaf je bank, op je bank of naast je bank tóch kan blijven bewegen. Je hoeft er de deur niet voor uit, en na je sportsessie kan je heerlijk blijven liggen.

Zo zijn er nog veel meer leuke opdrachten die jou op een ontspannen en leuke manier helpen om je lichaam en geest gelukkiger te maken. Je kunt de opdrachten van Eva’s EveryBody Happy-week vinden in Eva 1 die je hier kunt bestellen en op onze website via: eva.eo.nl/evahappyweek.

We starten Eva’s EveryBody Happy-Week op 14 februari en sluiten af op 20 februari. Heb je een recept uitgeprobeerd, een brief op de bus gedaan of je spieren getraind? Laat het ons weten via #evahappyweek en tag Eva, zodat we nog meer mensen mogen inspireren en bemoedigen. We hopen dat je door deze week rust hebt ervaren in een onrustige tijd.

Datum: 11 februari 2021
Auteur: EO - Kirsten Palland
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.eo.nl/eva

Dit artikel delen:

Meer nieuws: