MENU
Seksualiteit en relaties: Tanja Blokland te gast in Studio SGP

Seksualiteit en relaties: Tanja Blokland te gast in Studio SGP

12 feb

Te gast is Tanja Blokland over de schaduwzijde van seksualiteit: prostitutie, maar ook over de mooie kant: huwelijkstrouw. Te gast zijn ook Kees van der Staaij en D66-Kamerlid Kees Verhoeven over de toekomst van de EU en de houdbaarheid van de Euro. Ook is er een gesprek met Europarlementariër Bert-Jan Ruissen.

Vrijdag 12 februari hoopt de SGP weer om 19.30 uur LIVE te gaan met Studio SGP! Ze bespreken de politieke actualiteit en gaan in gesprek over Europa en de Euro. Te gast zijn Tweede Kamerlid Kees van der Staaij en expert op het gebied van seksualiteit en relaties, Tanja Blokland.
Studio SGP spreekt met Tanja Blokland over de onderwerpen prostitutie en huwelijkstrouw. Doet het kabinet voldoende om mensenhandel tegen te gaan? Lukt het vrouwen om uit de prostitutie te stappen? Welke actie zou de overheid kunnen of moeten ondernemen om relaties te versterken en echtscheidingen tegen te gaan?

Ook spreken ze in de uitzending over 'Europa en de Euro'. Hiervoor schuift D66-Kamerlid Kees Verhoeven aan tafel aan. Wat vinden onze gasten van het idee om het lidmaatschap van de EU in de grondwet te verankeren? (Wanneer) is Nexit een optie? Is D66 voor één Europese staat? Hoe zien ze de toekomst van de eurozone?

Benieuwd naar de reacties van Kees van der Staaij en de gasten op al deze vragen? Kijk dan 19.30 uur LIVE via de website of het YouTubekanaal mee en mis ook Florian in z’n Eendje niet! Deze week maakte hij een verre reis. Hij ging naar Brussel en kreeg een rondleiding in het Europees Parlement.

Tanja Blokland gaf een seminar over intimiteit in een tijd van fysieke afstand
Intimiteit heeft te maken met dichtbij zijn. Maar we moeten nu juist afstand houden. Intimiteit kan fysiek zijn of emotioneel. Ook kun je intimiteit met God ervaren. Hoe werkt intimiteit in deze periode en wat heeft intimiteit met identiteit te maken? Dat hoor je in dit seminar met goede vragen en praktische tips van Tanja Blokland.Datum: 12 februari 2021
Auteur: SGP - Studio SGP
Foto: Schermafdruk video
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: