MENU
Maria de Jong over de avondklok en de impact van corona op gezinnen

Maria de Jong over de avondklok en de impact van corona op gezinnen

19 feb

Studio SGP - Vrijdag 19 februari hoopt de SGP weer om 19.30 uur LIVE te gaan. Te gast is o.a. Maria de Jong-de Kruijff, moeder en advocaat familierecht. Ze spreken met haar over de avondklok, de impact van corona op jongeren en gezinnen en de SGP-campagne voor huwelijkstrouw. Hoe heeft Maria naar de juridische spaghetti gekeken die deze week op het bordje van de Tweede Kamer lag?

Wat komt zij tegen in haar werk als familie- en jeugdrechtadvocaat? Ziet zij een verband tussen echtscheidingsproblematiek en een beroep op jeugdhulp? Waarom vindt de SGP huwelijkstrouw iets waar de politiek zich mee moet bemoeien?
Ook spreken ze in de uitzending over 'Klimaat en energietransitie'. Hiervoor schuift klimaatexpert Remco de Boer aan tafel aan. En Florian ging dit keer in z’n Eendje naar Opheusden, waar hij een boomkweker bezocht. Hoe belangrijk zijn bomen voor een gezonde leefomgeving?

Benieuwd naar de reacties van André Flach en onze gasten op al deze vragen? Kijk dan om 19.30 uur LIVE via de website of het YouTubekanaal van de SGP mee.

Datum: 19 februari 2021
Auteur: SGP - Studio SGP
Foto: BVD advocaten
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: