MENU
Vanavond livestream vanaf het Binnenhof met Christian Verwoerd

Vanavond livestream vanaf het Binnenhof met Christian Verwoerd

19 feb

Luister en zing vrijdagavond 19 februari mee met Christian Verwoerd en Jonny Boston van o.a. Jonny & the Jazzuits, in een livestream van stichting Presence met aanbidding en gebed vanaf het Binnenhof.

Presence organiseert gedurende zeven vrijdagavonden uitzendingen vol gebed en aanbidding vanaf deze bijzondere plek bij de Tweede Kamer, om te bidden voor de situatie in ons land en voor de aanstaande verkiezingen. Kijk en bid mee op vrijdagavond om 19:30 uur mee via www.youtube.com/presencenl.

Christian Verwoerd is bekend van zijn prachtige Bijbelse luisterliederen, zoals 'Vol ontzag' en 'Jeruzalem, stad van goud'. Jonny Boston is een enthousiaste singer-songwriter die gospel combineert met jazz-invloeden.

Zolang de avondklok van kracht is, worden de uitzendingen overdag live opgenomen en met een vertraging van een aantal uur 's avonds als livestream uitgezonden.

Over Christian
Ik ben geboren op 27 juli 1989 in Nieuw-Lekkerland en sinds juni 2013 getrouwd met Liza. Al vroeg kwam ik in aanraking met muziek. Ik wilde heel graag viool leren spelen en zodoende kwam ik op de muziekschool terecht voor vioolles. Ook besteedde ik steeds meer tijd achter de piano. In mijn tienertijd kwam ik erachter hoe leuk het is om muziek te componeren achter de computer, en dat je ook gewoon veel jezelf aan kunt leren. Daarom begon ik ook covers op te nemen van nummers van allerlei gospelartiesten.

In 2006 heb ik samen met vrienden de praiseband Ahava opgericht. In die tijd heb ik wel gemerkt hoe makkelijk het is om in een 'christelijk wereldje' met allerlei activiteiten terecht te komen zonder dat de inhoud van dat alles veel met je doet. Ik kwam er steeds meer achter dat ik God diende en de mammon, zoals de Bijbel dat noemt. Een dubbelleven, waarbij alles ten diepste nog om mijzelf draaide. Ik zocht mijn geluk eigenlijk in de wereld buiten God.

Totdat ik in 2008 werd stilgezet bij de tijdelijkheid van het leven. Het beeld dat ik voor de troon van God moest verschijnen, kwam telkens terug. Ik wilde maar één ding: ZEKERHEID van eeuwig leven en vrede met God! In die tijd schreef ik liedjes als 'Ik geef mijn leven aan U over', 'Vader, dank U wel' en 'Wonderlijke God'.

Alhoewel ik die dankbaarheid die ik daar beschreef niet altijd ervaarde. Maanden van twijfel begon juist. Wilde God me nog wel hebben? Het was alsof de duivel alles inzette om mijn binnenste te ruineren. Maar uiteindelijk heeft het Licht de duisternis overwonnen in mijn leven.

Aan het begin van 2009 kwam ik vrij van de gedachten die mij voortdurend aanklaagden. Jezus had alles volbracht! Zijn bloed spreekt tegen elke zonde. Ik had mijn leven in 2008 al aan God gegeven, maar nu begon ik pas de vreugde en de vrijheid te ervaren. Ik wilde nu graag een cd gaan maken met liedjes die ik had geschreven. Ik informeerde bij Arjan de Wit, (producer bij Room Service Music) en zo werd in de zomer van 2009 'Your return will come' opgenomen.

Wat een feest om met je eerste cd in handen te staan! Vanaf die tijd kwamen langzaam aan steeds meer uitnodigingen om te spelen. De jaren daarna zijn er verschillende andere cd's uitgebracht en ik mag nu al lange tijd deze liederen wekelijks delen met mensen. Het is prachtig om te doen. Mijn verlangen is dat mijn muziek mensen dichter bij God brengt.

Datum: 19 februari 2021
Auteur: EventforChrist
Foto: Videostill - YouTube
Website: http://www.presence.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: