MENU
Gert-Jan Segers: Ik voel me een zendeling in de politiek

Gert-Jan Segers: Ik voel me een zendeling in de politiek

15 maa

RD-VIDEO - Hij groeide op in een SGP-gezin, maar is lijsttrekker van de ChristenUnie geworden: Gert-Jan Segers. Segers probeert mét God midden in de wereld te staan. Zijn vader was zendeling en hij voelt zich een zendeling in de politiek.

Caroline gaat met hem in gesprek over het opvangen van vluchtelingen, de abortuswetgeving en regeren tijdens de coronacrisis. Ook legt ze hem een paar dilemma’s voor. Welke huishoudelijke taak doet hij liever: strijken of stofzuigen?

Zaterdag 6 maart lees je een uitgebreid interview met Segers in het Reformatorisch Dagblad. En volgende week dinsdag kun je kijken naar het interview dat Francina met Kees van der Staaij (SGP) had.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Datum: 15 maart 2021
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: