MENU
Studio SGP: Hoe ziet de winkelstraat er over een jaar uit

Studio SGP: Hoe ziet de winkelstraat er over een jaar uit

12 maa

Verkiezingsspecial over 'Gewoon Bloot', wonen en ondernemen. Vrijdag 12 maart hoopt de SGP weer om 19.30 uur LIVE te gaan met Studio SGP! Ze bespreken de politieke actualiteit en gaan in gesprek over Gezin, Woningmarkt en Ondernemen. Menno de Bruyne zorgt deze uitzending weer voor gesproken Haagse Propjes en tijdens de uitzending zullen enkele kijkersvragen live aan tafel behandeld worden.
Om over het gezin te spreken zijn Andr Flach, kandidaat-Kamerlid (nr. 4) en Yvonne Koopman van het GezinsPlatform.NL in de Studio aanwezig. Ook bellen we met Martijn Schumacher, onderwijsadviseur en adviseur seksuele vorming bij Driestar Educatief. We praten over het TV-programma 'Gewoon Bloot'. Martijn houdt zich bezig met de ontwikkeling van kinderen. Wat vindt hij van dit programma?

Tweede Kamerlid Chris Stoffer en Janette Baerveldt (makelaar bij Steef Makelaars) schuiven aan tafel aan om te praten over de woningmarkt. Hoe zorgen we voor mr huizen en wr moeten die huizen komen volgens de SGP?

Met Jan Meerman (directeur INretail) praten we over ondernemen in coronatijd. We gaan onder ander in op de vragen; Hoe ziet de winkelstraat er over een jaar uit?

Benieuwd naar wat de (kandidaat) Kamerleden en onze gasten hierover te vertellen hebben? Kijk dan morgen v.a. 19.30 uur LIVE via onze website of ons YouTubekanaal mee en mis ook Florian in zn Eendje niet.

Datum: 12 maart 2021
Auteur: SGP
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: