MENU
Gezichten van Corona in RD Documentaire

Gezichten van Corona in RD Documentaire

25 maa

VIDEO - Een jaar na de eerste lockdown ontmoeten we in de nieuwe RD-documentaire 'Gezichten van Corona' mensen wiens leven door de coronacrisis ingrijpend veranderde. Presentatrice Caroline Schimmel verdiept zich in het verhaal van Ben Margraf (59) uit Ridderkerk. Hij kreeg corona en belandde in kritieke toestand op de intensive care. Zijn gezin leefde wekenlang tussen hoop en vrees. Bekijk hier de documentaire.
Leendert van Pelt uit Hendrik Ido Ambacht moest zijn kapperszaak sluiten en maakte zich grote zorgen over de toekomst van zijn bedrijf. Op de dag dat zijn zaak na lange tijd weer open mag, laat dominee Schot van de Petrakerk zich knippen. Hoe is het leven van de dominee en zijn gemeente veranderd?

Mevrouw Schelling, bewoonster van Salem in Ridderkerk, is tijdens de eerste lockdown ruim elf weken gescheiden van haar man. Joost Zekveld, horecaondernemer uit Gouda, sloot zijn deuren. Zorgcoördinator Lydia Verkade en leerling Anieke vertellen hoe het Wartburg College in Rotterdam de crisis doorstaat.

Al deze mensen geven corona een gezicht. Waar halen zij de kracht vandaan om overeind te blijven?

Datum: 25 maart 2021
Foto: Videostill RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: