MENU
Michael Beener uit Sderot: Bid voor vrede in Israel

Michael Beener uit Sderot: Bid voor vrede in Israel

12 mei

Het geweld tussen IsraŽl en Gaza is weer opgelaaid. Na maandenlange spanningen tussen Palestijnen en de IsraŽlische politie in Jeruzalem, is de situatie op 10 mei geŽscaleerd. Hamas en andere organisaties hebben honderden raketten afgevuurd op IsraŽlische burgers.

De inwoners van de stad Ashkelon zitten de hele dag in de schuilkelder. IsraŽl voert aanvallen uit op Hamas stellingen en strijders in Gaza. Er vallen doden en gewonden aan beide zijden.

Met de Messiaanse gemeenschap in IsraŽl bidden we dat het geweld niet verder escaleert. Bid voor de vrede van Jeruzalem. Bid voor zowel Jood als Arabier, dat zij de Vredevorst leren kennen en dat ze Hem welkom zullen heten in hun hart en land. En zullen zeggen: ĎGezegend Hij die komt in de naam van de Heer.í

Voorganger Michael Beener uit Sderot vertelt:
ĎHet is opnieuw een moeilijke tijd voor IsraŽl. We zien de raketten gaan en de wolkjes van de Iron Dome als een raket wordt onderschept. We slapen in de speciale Ďbomkamerí die IsraŽlische huizen hebben. De kinderen worden ís nachts vaak wakker. We bidden met ze. Overdag blijft het luchtalarm maar gaan. Er zijn doden gevallen in Ashkelon omdat sommige raketten toch door het Iron Dome komen.

Bid voor Gods bescherming voor de bevolking. Maar bid ook voor de mensen in Gaza die wandelen in duisternis. Wij proclameren redding voor deze mensen die onder invloed staan van het kwaad. We bidden dat God naar Gaza komt door dromen, visioenen en ook via het internet. Dank voor jullie gebeden en steun. Zegen vanuit IsraŽl!í

Datum: 12 mei 2021
Auteur: Comite Gemeentehulps Israel
Foto: CBC Videostill
Website: http://www.comitegemeentehulpisrael.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: