MENU
CHE-studiekeuzeweken deeltijdopleidingen 19 mei tot 10 juni

CHE-studiekeuzeweken deeltijdopleidingen 19 mei tot 10 juni

13 mei

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) organiseert studiekeuzeweken in mei en juni voor alle deeltijdopleidingen. Vanaf woensdag 19 mei 2021 zijn er s avonds live webinars voor onze Associate degrees, bachelors, post-hbos en masters. Of je nu op zoek bent naar een deeltijd opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn, Theologie, Educatie, ICT, of Media en Organisatie. Je bent bij de CHE aan het juiste adres.

Online voorlichtingen
Docenten en studenten van alle opleidingen geven online voorlichting via live webinars en informeren je over de inhoud van de opleiding en hoe studeren in deeltijd werkt. Via de chatfunctie is er gelegenheid je vragen te stellen.

Live Q&A
Heb je de online voorlichting gevolgd, maar heb je nog vragen die niet beantwoord zijn? Of wil je nog even doorpraten met de docent? Dat kan! Aansluitend aan de webinars zijn de docenten (en soms ook studenten) beschikbaar om je via Teams te spreken in een live Q&A.

Vragen over studiekosten
Heb je een vraag over financin, kosten, studiefinanciering of studeren met een functiebeperking? Stel dan je vraag aan n van onze decanen. Je kunt je vraag sturen naar studentendecaan@che.nl of via deze weg een afspraak maken als je dat prettig vindt. Ze staan je graag te woord!

Vragen over aanmelden
Bij Studentzaken kun je terecht voor vragen omtrent het aanmelden voor een studie, toelatingseisen en het Toelatingsonderzoek. Vragen die zij kunnen beantwoorden, zijn bijvoorbeeld:

a. Ben ik toelaatbaar tot het HBO? Is mijn vooropleiding voldoende?
b. Hoe kan ik mij aanmelden voor een studie?
c. Hoe kan ik mij inschrijven voor het Toelatingsonderzoek?

Stuur je vraag gerust naar stuza.aanmelden@che.nl.

Meer informatie over onze online voorlichtingen
Wil je je aanmelden voor een online voorlichting of wil je meer weten? Ga naar www.che.nl/welkom. We kijken naar je uit!

Datum: 13 mei 2021
Auteur: CHE
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.che.nl/welkom

Dit artikel delen:

Meer nieuws: