MENU
Rick Overdijk: De coronacrisis is het beste wat mij is overkomen

Rick Overdijk: De coronacrisis is het beste wat mij is overkomen

27 mei

Leger des Heils Video PiT-serie - Wat zou de wereld zijn zonder liefde? Je kunt het ontvangen of uitdelen. Maar kun je nog wel uitdelen als je veel bent kwijtgeraakt? In deze aflevering volgen we Rick Overdijk. Hij was eigenaar van een evenementenbedrijf met 65 werknemers, maar raakte zijn bedrijf door een reeks ongelukken kwijt.

Op zoek naar de kern van het leven. Hoe denkt Nederland over grote levensthema's? Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering online! Bekijk hier de eerste aflevering.
Liefde is een gevoel, een aanraking. Liefde is zorgen voor de planeet, voor jezelf of voor je naaste. Wat zou de wereld zijn zonder liefde? Je kunt het ontvangen of uitdelen. Maar kun je nog wel uitdelen als je veel bent kwijtgeraakt? In deze aflevering volgen we Rick Overdijk. Hij was eigenaar van een evenementenbedrijf met 65 werknemers, maar raakte zijn bedrijf door een reeks ongelukken kwijt.

Het Leger des Heils is door heel Nederland actief in de buurt. Dat doen we door onze buurthuiskamers. Plekken waar mensen met elkaar in contact kunnen komen en kunnen praten over het leven. Meer weten? Klik op de link hieronder. Of zoek direct een locatie bij jou in de buurt

Datum: 27 mei 2021
Auteur: Leger des Heils
Foto: Videostill - Leger des Heils
Website: http://www.legerdesheils.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: